REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vis daugiau poilsio kelionių parduodama per išankstinius pardavimus, rodo didžiausio Baltijos šalyse kelionių organizatoriaus „Novaturas“ 2012–2013 m. žiemos kelionių pardavimų statistika. Kelionių organizatoriaus šių metų žiemos poilsio kelionių išankstiniai pardavimai išaugo 21 proc., lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai.

REKLAMA
REKLAMA

„Stebėdami paskutinio laikotarpio pardavimus matome, kad keičiasi pirkėjų įpročiai. Žmonės keliones įprato planuoti iš anksto ir jas įsigyja likus daugiau nei keliems mėnesiams iki suplanuotų atostogų. Juolab, kad kelionės per išankstinius pardavimus kainuoja gerokai mažiau nei paskutinę minutę“, – teigia „Novaturo“ generalinis  direktorius Paskutinę minutę keičia išankstiniai pardavimai

REKLAMA

Atostogas poilsiautojai žiemos sezono metu tradiciškai rinkosi šiltuosiuose kraštuose. Populiari šiais metais, kaip ir kelerius metus prieš tai, šiltųjų kraštų kryptis – Egipto kurortai. Kalnų ir sniego mėgėjai jau susiplanavo keliones į slidinėjimo kurortus. Slidininkai dažniausiai renkasi Italijos trasas, kurioms rimtą konkurenciją sudaro augantys pardavimai į šiais metais „Novaturo“ pristatytą naują kryptį – Austrijos Alpes.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagal pardavimus matome didėjančią paklausą žiemos atostogoms. Vis daugiau lietuvių užsienyje atostogauja daugiau nei vieną kartą per metus. Planuodami kelis išvykimus keliautojai tai daro daug drąsiau ir perka išankstinių pardavimų metu, nes turi didesnį pasirinkimą. Yra susiformavęs populiariausių šalių sąrašas, tačiau auga poreikis ir naujoms kryptims“, – sako L.Aldonis.

Šią žiemą atostogoms „Novaturas“ pasiūlė ne tik populiariuosius Egipto kurortus ir pamėgtas Kanarų salas. Ieškantys egzotiško poilsio atostogoms gali rinktis Tailandą bei poilsio ir pažintines keliones Indijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Tarp egzotiškomis ir tolimomis laikomų šalių populiariausia šiais metais – Indija. Kelionių pardavimai į šią šalį gerokai lenkia Jungtinius Arabų Emyratus ir Tailandą..

Šią žiemą atostogoms „Novaturas“ pasiūlė ne tik populiariuosius Egipto kurortus ir pamėgtas Kanarų salas. Ieškantys egzotiško poilsio atostogoms gali rinktis Tailandą bei poilsio ir pažintines keliones Indijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Tarp egzotiškomis ir tolimomis laikomų šalių populiariausia šiais metais – Indija. Kelionių pardavimai į šią šalį gerokai lenkia Jungtinius Arabų Emyratus ir Tailandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų