REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliomis dienomis vėliau nei praėjusiais metais šį rudenį Kaune prasidės centralizuoto šildymo sezonas. Nuo kitos savaitės pradžios bus pradėtos šildyti ikimokyklinio mokymo įstaigų ir ligoninių patalpos.

REKLAMA
REKLAMA

Baigiantis šiai darbo savaitei, sprendimas dėl oficialios šildymo sezono pradžios visame mieste kol kas Kauno miesto savivaldybėje nėra priimtas. Praėjusiais metais, primena ELTA, šildymo sezonas Kaune prasidėjo spalio 14 dieną.

REKLAMA

„Atsižvelgiant į gana palankias kitos savaitės orų prognozes, sprendimo dėl oficialios šildymo sezono pradžios visame mieste dar nepriėmėme“, - aiškino Kauno miesto savivaldybės Administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

„Kauno energijos“ bendrovė šildymo sezonui iš anksto yra pasirengusi, todėl gyvenamųjų namų šilumos vartotojai jau gali pradėti šildytis savo patalpas. Nebūtina laukti oficialios sezono pradžios, bet tai privalu suderinti su šilumos tiekėju.

Tačiau savivaldybės administracijos Energetikos skyriaus vedėjas Algirdas Vaitiekūnas gyventojus perspėjo, jog nebus skaičiuojamos kompensacijos anksčiau pradėjusiems šildytis, - už laikotarpį iki oficialios šildymo sezono pradžios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų