REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartu su maisto daviniu iš ES buvo dalinami ir agitaciniai lankstinukai

Spalio 9 ir 10 dienomis Trakų globos ir socialinių paslaugų centre pagyvenusiems ir socialiai remtinų šeimų nariams buvo  dalinami intervencinių maisto atsargų paketai, o kartu su jais duodami  Liberalų ir centro sąjungos kandidato Jono Liesio agitacinis lankstukas ir laikraštis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak liudytojos Alonos, centre nepasiturintiems žmonėms kartu su maisto daviniais centro darbuotojai dalino agitacinę medžiagą, „susidariau nuomonę, kad visas maisto davinys yra minėto kandidato nuopelnas, nors, kiek žinau, J. Liesys su intervencinių maisto atsargų paketais neturi nieko bendro“, – teigė liudytoja Alona.

REKLAMA

Skundas apie rinkėjų papirkinėjimą buvo perduotas VRK, kad butų  įvertintas pažeidimas ir imtasi  įstatymų nustatytų priemonių.

Trakų globos ir socialinių paslaugų centro darbuotoja negalėjo atsakyti į klausimą, ar dalinama agitacinė medžiaga, pasak jos, ji dalina tik produktus, o medžiagą, kuri buvo šalia darbuotojos ant stalo, nežino kas dalina...

Trakų globos ir socialinių paslaugų centrui vadovauja  direktorė Jelena Ignatovič, kuri, kaip ir centro pavaduotoja Regina Bologovienė, priklauso Liberalų ir centro sąjungai.

Kyla klausimas - kaip suprasti Trakų globos ir socialinių paslaugų centro tikslą: „rūpintis žmogaus orumo nežeminančių gyvenimo sąlygų sudarymu bei padėti integruotis į visuomenę, kai asmuo dėl amžiaus, negalios, skurdo ar kitų priežasčių pats nepajėgus to padaryti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų