REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Katažiną Nemycko drąsiai galima pavadinti tikra barbe devyndarbe: moteris dainuoja grupėje „Pop Ladies“, siekia solinės karjeros bei skina laurus šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Neseniai ji su mylimuoju Deivydu Zvonkumi įsikūrė naujame bute, kuriame moteris per visus savo darbus dažnai tampa retu svečiu.

Katažiną Nemycko drąsiai galima pavadinti tikra barbe devyndarbe: moteris dainuoja grupėje „Pop Ladies“, siekia solinės karjeros bei skina laurus šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Neseniai ji su mylimuoju Deivydu Zvonkumi įsikūrė naujame bute, kuriame moteris per visus savo darbus dažnai tampa retu svečiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip jai sekasi viską suspėti ir koks taip sparčiai populiarėjančios merginos sėkmės receptas? Galima nuspėti, kad žmogų, kuriam patinka jo veikla, sėkmė aplanko tarsi savaime, nes pati Katažina prisipažino labai besidžiaugianti galimybe šokti ir nepaisant sunkių treniruočių ši veikla jai teikia ypatingą džiaugsmą.

REKLAMA

„Jaučiuosi labai gerai, nors priekaištų sau turiu daugiau negu gerų žodžių, ir tas mūsų poros pripažinimas favoritais  man apskritai labai netikėtas. Eidama į projektą tikrai negalvojau, kad jame man taip gerai seksis, kad kiekvieną laidą mus apdovanos tikrai labai aukštais balais. Aš esu labai savikritiška, todėl man visada atrodo, kad aš dar neuždirbau tų dešimtukų“ , – kuklinosi ji.

Puikiai šokanti mergina atviravo, kad sau ji yra labai savikritiška, todėl kai gauna aukščiausius įvertinimus jaučiasi itin pakylėta ir įvertinta: „Aš pasižiūriu į kitas poras, kurios man atrodo plastiškesnės, todėl vis galvoju, kad aš dar nepriėjau iki dešimtuko, bet jeigu taip įvertina, tai labai puiku, geras jausmas apima. Man labai patinka tai, ką aš darau, todėl tas džiaugsmas tampa dvigubai didesnis“.

REKLAMA
REKLAMA

Šokių minusasstresas

Kalbant su Katažina susidaro įspūdis, kad merginai viskas iš tikrųjų teikia džiaugsmą ir pasitenkinimą, bet tikram lietuviui natūraliai kils klausimas – nejaugi viskas tik teigiama ir nėra jokių blogų dalykų? Dainininkė prisipažino, kad vienas minusas šokiuose vis dėlto yra – stresas.

„Neigiamas tik vienas, mano nuomone, dalykas – stresavimas. Būna, gailiesi savęs, kad kažkas nepavyko, neišėjo, ir atrodo kad jau čia viskas – tu nieko nebemoki, nieko nebepadarysi, viskas nesiseka. Save užkrauni tokiom blogom emocijom, prisigalvoji visokių nesąmonių, kurios po to kažkaip blogai veikia. Paskui būna praeina kažkiek laiko ir pagalvoju – nu, ką tu čia nesąmones prisigalvoji pati sau?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nors praėjo jau pusantro mėnesio, bet man vis dar atrodo, kad čia – tik pradžia dar. Nuo favoritų iki paskutinės vietos čia būna labai greitas procesas – žiūri tik viens du ir jau iš pirmų – paskutiniai, taip kad kol kas aš dar per daug nesidžiaugiu ir neatsipalaiduoju, kaip tik – tik dar daugiau atsakomybės atsirado.“

Nors Katažina su šokių partneriu Dainiumi Dimša nuolat įvertinami aukštais balais, norisi paklausti, ar nekilo merginai, po aštuonias valandas praleidžiančiai repeticijų salėje, minčių, kad veltui ėjo į projektą, kuris užima tiek daug vietos gyvenime, kad mažai erdvės lieka asmeniniam gyvenimui. Tačiau Katažina skuba atsakyti vos klausimui įpusėjus: „Oi, ką jūs, tikrai ne, čia toks didelis atradimas mano gyvenime, aš tiesiog kaifuoju, man kuo toliau – tuo labiau patinka! Aišku, jau ir nuovargis ėmė labiau jaustis – tą taip pat reikia pripažinti ir idėjų kartais jau pradeda pritrūkti, nes ima atrodyti, kad viskas padaryta, gali pasirodyti žiūrovams nuobodu ir kad niekuo jau nebeišeis nustebinti. Tikrai daug dirbam, įdedam nemažai širdies į visa tai, gal todėl nors ir paprastesnė būna choreografija, bet mus vis tiek palaiko“ , – perdėtai kuklinosi ji.

REKLAMA

Laidų vedėjaįdomu, bet nedrąsu

Kad šiuo metu merginos gyvenime šokiams skiriama itin daug dėmesio – tai jau akivaizdu, o kaip bus pasibaigus projektui? Ar tai bus tas dalykas, kuris liks ir po jo?

„Kol kas šokiais esu labai užsivedusi , todėl tikrai labai norėčiau šokti ateityje, o kaip ten bus iš tikrųjų su laiku ir galimybėm – pažiūrėsim. Šiuo metu tai labai noriu nesustoti, nes man tikrai labai patinka, o galų gale ir dainavimui bei scenai šokių patirtis bet kokiu atveju – tik į naudą. Na, ir žinoma, figūrai padeda – stangresnis kūnas pasidarė, todėl labai faina visais atžvilgiais“ , – pliusus vardino Katažina.

REKLAMA

Gal mergina be dainavimo ir šokių turi dar kokių nors paslėptų talentų, kuriuos dar pamatysime?.. „Kol kas naujų dar neatradau. Šiaip esu mėgėja daryti makiažą, kažką padažyti, nes to teko mokytis“.

Komunikabili ir drąsi mergina turbūt ne vieno puikiai įsivaizduojama vedanti kokią nors televizijos laidą, juk scena jai – nebaisi, prie kamerų pripratusi, o žiūrovai taip pat už ją balsuodami negaili balsų, todėl tikėtina, kad žmonės mielai matytų ją ekrane. Į tokius pasvarstymus Katažina taip pat turėjo savo nuomonę, kur ir vėl pasireiškė jos kuklumas ir savikritiškumas: „Labai norėčiau, bet kol kas man atrodo, kad aš visiškai nesu tam tinkama, todėl kol kas tam turbūt nepasiryžčiau, bet žinoma – labai norėčiau išbandyti, kodėl gi ne“, – linksmai pokalbį baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų