REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Nebežinome kas yra miegas“kaip susitarusios sako grupės „ŠarkA“ merginos.

„Nebežinome kas yra miegas“kaip susitarusios sako grupės „ŠarkA“ merginos.

REKLAMA

„Jau antra savaitė labai intensyviai ruošiamės „Unicef“ renginiui, norim suvienyti jėgas vardan kilnaus tikslo. Vienam vakarui tapsime populiariosiomis „Spice girls“ ir atliksime visiems gerai žinomą jų hitą „Stop“. Prie mūsų komandos mielai prisijungė Ingrida Kazlauskaitė ir ispaniškų bei afrikietiškų bruožų turinti Keila Spini. Nors grimas šiais laikais gali labai daug, tačiau Keilai jo neprireiks, tamsaus gymio jai užtenka, temperamento taip pat“,  – juokiasi merginos.

REKLAMA
REKLAMA

„Man labai malonu, kad galiu prisidėti prie „Unicef“ akcijos ir tai darau ne pirmą kartą. Prieš du metus važiavau i Afriką kaip savanorė, tikiu, kad dirbdami kartu mes galime daug ką pakeisti. Lietuvoje gyvenu jau aštuonerius metus, savanoriauju Nemenčinės vaikų globos namuose, tai mano mamos įdiegtos vertybės, ji pati buvo įvaikinta. Aš nuo mažų dienų taip buvau auklėjama ir jei galime prisidėti, kad vaikai turėtų vaikystę, mes privalome tai daryti“, – kalbėjo Keila Spini.

REKLAMA

Merginos nuoširdžiai dirba įrašų studijoje, repeticijų salėse ir kviečia visus geros valios žmones aukoti – „Mes galime jiems padėti, kartais reikia tiek nedaug, svarbu būti vieningiems. Jie neturi vaikystės ir tai yra neteisinga. Nelikime abejingi, mes jungiamės prie „Unicef“ akcijos, kviečiame ir Jus!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų