REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Kauno „Žalgirio“ į rusų Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipą persikėlęs Mantas Kalnietis žiniasklaidai davė pirmąjį interviu. 26 metų 195 cm ūgio įžaidėjas iš karto nubrėžė ribą tarp sporto ir asmeninio gyvenimo: „Nemėgstu kalbėti apie asmeninį gyvenimą.“

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu kalbėti apie krepšinį, tačiau nemėgstu, kai žurnalų puslapiuose pasakojama apie mano šeimą, žmoną ar dukrą“, - kalbėjo M. Kalnietis. – Ne itin dažnai bendrauju su savo sirgaliais „Facebook“ ar kituose socialiniuose tinkluose. Daugiau su draugais."

REKLAMA

Krepšininkas pasakojo, kad „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjo 7 metus, žaidė tik Kaune, todėl „legionieriaus duona“ bus nauja patirtis. „Tikiuosi augti čia kaip žaidėjas“, - sakė jis.

M. Kalnietis tvirtino, kad be krepšinio nemėgino jokio kito sporto – ekstremalus sportas draudžiamas, tai parašyta ir kontrakte. „Negalime net dviračiu važinėtis. Apie kokį ekstremalų sportą gali būti kalba“, - juokėsi jis.

„Dėl mano pavardės? Nežinau, ar žinote tokį televizijos serialą apie kalnietį Duncan MacLeodą. Mano pavardė reiškia „kalnų žmogus“. Lietuvoje net neturėjau pravardės, nes mano pavardė jau skamba kaip pravardė“, - pasakojo M. Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA

Viešbutyje gyvenantis įžaidėjas teigė, kad viskas, ką spėjo pamatyti Krasnodare, jam patiko - gerai maitina, jokių problemų. „Čia būdamas jaučiu malonumą. Vienintelis mano noras, kaip galima greičiau išmokti suprasti ir kalbėti rusiškai, todėl kasdien klausiu jūsų po vieną žodį“, - juokdamasis kalbėjo M. Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų