REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Claire Louise Roundill yra  32 metų ištekėjusi moteris, kuri augina tris vaikus, tačiau šiuo metu ji dienas leidžia kalėjime, o nėščiai moteriai pateikti kaltinimai itin rimti, rašo dailymail.cu.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris kaltinama seksualiai išnaudojusi 15-metį ar 17-metį jaunuolius, kurie yra broliai. C. L. Roundill siuntė savo nuogos fotografijas 15-mečiui, o vėliau su juo turėjo intymių santykių savo automobilyje. Tuo pačiu metu moteris palaikė santykius ir su berniuko septyniolikmečiu broliu, tad šiuo metu ji nežino, kas yra tikrasis kūdikio tėvas.

REKLAMA

Šiuo metu moteris yra sulaikyta. Apklausiama ji teigė, kad pirmą kartą turėdama lytinių santykių su paaugliu nežinojo, kiek šiam metų, o antrąjį kartą žinojo, kad paauglys nepilnametis.

Pareigūnų apklausti nepilnamečiai teigė, kad C. L. Roundill kasdien juos gausiai atakavo trumposiomis žinutėmis ir nuotraukomis, kuriose ji nuoga. Kasdien ji išsiųsdavo nuo penkiasdešimties iki šimto trumpųjų žinučių savo aistros objektams.

REKLAMA
REKLAMA

Moters advokatas teigia, kad privalu atsižvelgti į tai, kad jo  ginamoji noriai talkina tyrėjams, be to, kai moteris užmezgė santykius su paaugliais jos santuoka buvo ant žlugimo ribos.

Paauglių tėvas teisme taip pat davė parodymus bei išsakė nepasitenkinimą tyrėjų darbu, neva C. L. Roundill ilgai laisvėje buvo dėl to, kad yra moteris ir lytinių santykių turėjo su berniukais, jei situacija būtų buvusi kitokia ir prievartautų jaunuolių vietoje būtų atsidūrusi mergina, tuomet ir pareigūnų reakcija būtų greitesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų