REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviško kapitalo įmonė „EVP International“, administruojanti internetinių atsiskaitymų sistemą mokejimai.lt, pranešė žengianti į vadinamąją F-prekybą – siūlo nemokamą sprendimą, leidžiantį savo prekes parduoti per socialinį tinklą „Facebook“. Ši sistema parengta bendradarbiaujant su partneriais iš Airijos „Vendorshop“.

REKLAMA
REKLAMA

„Socialiniai tinklai, tokie kaip didžiausias pasaulyje „Facebook“, suteikia daugybę naujų ir platesnių galimybių prekybai. Skatindami elektroninę prekybą parengėme ir išbandėme galimybes pardavinėti ir pirkti prekes „Facebook“ tinkle, kuriame milijonai žmonių kasdien praleidžia bent kelias valandas“, – bendrovės pranešime cituojamas „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika.

REKLAMA

Skelbiama, kad, naudojantis Lietuvos ir Airijos kompanijų programiniais sprendimais, savo internetinę parduotuvę galima perkelti į „Facebook“ terpę ir reklamuoti visomis šio socialinio tinklo teikiamomis priemonėmis.

Be kita ko, „Facebook“ suteikia galimybę pasidalyti su draugais elektroninės parduotuvės ar prekės nuoroda, paspaudęs mygtuką  „Like“ („Patinka“) arba „Share“ („Dalytis“). Pardavėjas galės pasiūlyti geresnę kainą žmogui, kuris pasidalijo tokia nuoroda su savo bičiuliais.

REKLAMA
REKLAMA

„Airių kompanijos pavyzdžiai rodo, kad vien per „Facebook“ parduotuvę galima surinkti pirmuosius keliasdešimt tūkstančių litų vos per kelias savaites, ir tos sumos vis didėja“, – sako K.Noreika.

Programą Lietuvoje kartu su partneriais administruoja „EVP International“, kuri yra savotiškas garantas, kad atsiskaitymai vyktų saugiai ir greitai, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų