REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau savaitę Londono olimpinių žaidynių šuolių į aukštį rungties finalininkę Airinę Palšytę Vilniaus gatvėse galima pamatyti važinėjančią nauju juodos spalvos „Volkswagen Passat“ markės automobiliu. „Mėgstu dideles mašinas ir ateityje planuoju persėsti į dar didesnę“, – Balsas.lt komentavo 20 metų lengvaatletė.

REKLAMA
REKLAMA

2 litrų dyzeliniu varikliu varomas „Passat“ universalas su automatine pavarų dėže A. Palšytei į akį krito automobilių salone. „Iki Londono olimpiados buvau remiama „Moller Auto“ bendrovės, iš jos nemokamai gavau važinėtis „Volkswagen Polo“ automobilį. Po olimpiados teko jį grąžinti, todėl ėmiau sukti galvą apie kažką naujo“, – pasakojo šuolininkė į aukštį.

REKLAMA

Ji prisipažino, kad „Volkswagen“ markės automobiliai jai labai patinka, todėl rinkosi kažką iš jų: „Passat“ ėmiau iš salono, tai nėra pats naujausias modelis, bet juo esu 100 proc. patenkinta.“ Su visomis nuolaidomis už automobilį ji paklojo 30 tūkst. litų.

A. Palšytės automobilis „Volkswagen Passat“ (nuotr. asm. archyvo)A. Palšytės automobilis „Volkswagen Passat“ (nuotr. asm. archyvo)

Tiesa, erdvų saloną mėgstanti A. Palšytė ateityje tikino norėsianti dar didesnės mašinos. „Norėčiau „Volkswagen Touareg“ arba „Volkswagen Tiguan“. Galbūt ir kokios kitos markės automobilio, tačiau didelio, saugaus ir galingo“, – atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ar olimpietė laikosi Kelių eismo taisyklių? „Stengiuosi vairuoti drausmingai ir saugiai, bet neneigsiu, kad mėgstu greitį ir esu pakankamai drąsi“, – sakė Lietuvos šuolių į aukštį rekordininkė. Ji teigė, kad stengiasi nepatekti į bėdą ir neturėti reikalų su policija. „Turėjau kelis susitikimus su policija, tačiau viskas baigėsi sėkmingai“, – sakė dvidešimtmetė lengvaatletė.

Priminsime, kad praėjusią savaitę Londono olimpiados prizininkams Lietuvos tautininis olimpinis komitetas įteikė BMW markės automobilius. Šią vasarą Didžiosios Britanijos sostinėje vykusiose žaidynėse olimpiados debiutantė A. Palšytė šuolių į aukštį rungtyje pateko į finalą ir įveikusi 1,89 cm aukštį užėmė 11 vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aišku, buvo apmaudu, kad nesu tarp tų kelių, kurie Londone iškovojo medalius, tačiau viliuosi, kad ateis ir mano laikas. Tuomet ir aš su tokia ar geresne mašina galėsiu sau leisti važinėti. Kol kas tiesiog džiaugiuosi jų sėkme“, – teigė lengvaatletė.

Šiuo metu Druskininkų sanatorijoje sveikatą stiprinanti A. Palšytė šeštadienį ketina prisidėti prie lengvosios atletikos rinktinės treniruočių stovyklos Palangoje.

Airinė Palšytė (nuotr. SCANPIX)Airinė Palšytė (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų