REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio Seimo plenariniame posėdyje, 16.00 val. numatyta išklausyti Lietuvos banko vadovo Reinoldijaus Šarkino pranešimą apie Lietuvos banko pagrindinio tikslo įgyvendinimą, funkcijų vykdymą ir bankų sistemos būklę.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos narys, parlamentinio Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko pavaduotojas prof. Kęstutis Glaveckas ketina pateikti klausimą pranešėjui, rašoma pranešime žiniasklaidai.

REKLAMA

"Girdime prieštaringus vertinimus dėl Lietuvos ekonomikai gresiančio perkaitimo. Lietuvos banko Ekonomikos departamento vadovas Raimondas Kuodis aiškiai ir argumentuotai išdėstė, jog mūsų ekonomika yra perkaitusi ir turime laukti jos augimo lėtėjimo, biudžeto deficito ir kitų neigiamų apraiškų.

Lietuvos banko vadovas Reinoldijus Šarkinas anksčiau sutiko su šia nuomone, tačiau netrukus savo poziciją pakeitė ir ėmė viešai kalbėti, kad jokių pavojų nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Mano nuomone, padėtis yra ganėtinai įtempta: jei Vyriausybė ir toliau taip išlaidaus, o Lietuvos bankas aiškiai neįvardys grėsmių bei būdų joms minimizuoti, galime laukti blogų laikų.

Klausimas R.Šarkinui: kokia gi tikroji padėtis Lietuvos finansų rinkose? Ir ar padėčiai taisyti nesiruošiama atsieti lito nuo euro?", - pranešime kalbėjo K.Glaveckas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų