REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiesioginėje LTV laidoje „LR Seimo rinkimai 2012" dalyvavo “Drąsos kelio“, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos ir taip vadinamo „Socialistinio liaudies fronto“ kandidatai. Jau laidos pradžioje „Drąsos kelias“ pareiškė, kad su paleckininkais nediskutuos, nes laiko juos kvislingų palikuonimis, kolaborantų struktūra, sukurta pagal FSB scenarijų, kurie apskritai neturėjo būti įleisti į Lietuvos politinį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Jos metu paleckininkų atstovas V. Bernatonis pareiškė „Lietuvos nusikaltėlis Nr.1 yra Vytautas Landsbergis, kurio nebaudžiamumas Lietuvoje skatino ir toliau vykdyti ardymo politiką. Ardymo politika yra tai, ką šiandien turi Lietuva. Nesusitvarkęs su valstybės valdymu suprato, pajutęs žmonių nepasitenkinimą, kad gerai nesibaigs, ir jis gali neišlikt valdžioj. Todėl jis išprovokavo, aš buvau tų įvykių liudininkas, kruvinas žudynes Sausio 13-ąją 1991 metais“. Kadangi laidos vedėjas nenutraukė šios įžūlios provokacijos, o leistis į diskusijas būtų žema, beliko atsakyti protesto veiksmu – sudaužyti stiklinę į grindis.

REKLAMA

Mano poelgis nebuvo emocinis, o adekvatus ir sąmoningas atsakas į iššūkį, atsakas tiems, kurie įžeidė Sausio 13 aukų atminimą ir apjuodino valstybės vadovą. Esu tų tragiškų istorinių įvykių dalyvis, Garbės savanoris, todėl kitaip pasielgti negalėjau.

Apgailestauju, kad atšokusi stiklo šukė sužeidė laidos dalyvės iš LLRA pirštą. Po laidos jos dar kartą atsiprašiau, ji atsakė nepykstanti.

Taip pat skaitykite:

A. Patackas į oponentą sviedė stiklinę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų