REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį tiesiogiai transliuojamas realybės šou „Radži ieško žmonos“ buvo kaip niekad audringas ir pilnas intrigų. Panašu, kad po vienu stogu Taujėnų dvare visą savaitę gyvenančios merginos ėmė viena kitai ne juokais įgrysti.

Šeštadienį tiesiogiai transliuojamas realybės šou „Radži ieško žmonos“ buvo kaip niekad audringas ir pilnas intrigų. Panašu, kad po vienu stogu Taujėnų dvare visą savaitę gyvenančios merginos ėmė viena kitai ne juokais įgrysti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias skandalas kilo tuomet, kai visi studijos žiūrovai paliko salę, o šou dalyvės ėmė aiškintis, kodėl tiesioginio eterio metu naujokė Ilona buvo išvadinta kvaile. „Savo obuolį duodu tai, kuri šiame projekte kvailiausia“, – šiuos žodžius du universitetus baigusi mergina išgirdo iš 18-metės Elenos. Abi merginos sėdėjo ant karštųjų kėdžių ir žiūrovų sprendimu projektą turėjo palikti Ilona. Tačiau Radži valia mergina liko projekte, mat svajonių jaunikis užsimanė geriau ją pažinti.

REKLAMA

Vos pasibaigus tiesioginei transliacijai, merginos neskubėjo į persirengimo kambarius nusivilkti suknelių ir prabangius papuošalus sudėti į dėžutes, o čia pat, studijoje, ėmė aiškintis bendravimo peripetijas.

Blembački, aš norėjau, kad ji iškristų! Ji mane nervina, aš negaliu būti su ja. Aš šalia jos bukėju ir krenta mano intelektas“, - rėžė į akis „neformalė“ Elena. Merginai buvo nė motais, kad toks stačiokiškas elgesys gali nepatikti Radži, mat ji teigė tiesiog išsakanti, ką galvoja ir nė nemananti veidmainiauti.

REKLAMA
REKLAMA

Elena (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Projekto skandalistė Nijolė atsiribojo nuo šios įtemptos situacijos ir teigė, kad „nieko negalvojanti“, mat per savo nevaldomas emocijas jau yra nukentėjusi. Merginą dėl jos nevaldomo elgesio sukritikavo pati laidos vedėja Natalija Bunkė, kuri Nijolei yra mėgstamiausia dainininkė. „Esu viskuo patenkinta, nepatinka tik tai, kad negaunu pasimatymo su Radžiu. O šiaip man viskas gerai.“

Nijolė (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Paklausus Ilonos, kodėl, jos nuomone, ji nepatinka kitoms dalyvėms, mergina įvardijo konkurenciją. Gal mergina yra gražesnė ir protingesnė už kitas dalyves? „O gal per daug kvaila?“, - rėžė renginių vedėja Monika, taip pat kovojanti dėl Radžio meilės. „Nenoriu aš važiuoti ant merginos, ji yra graži, nuostabi, gera, bet tiesiog nesueina mūsų biolaukai“, - su ironijos gaidele dėstė Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilona (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

„Aš tikrai nepajaučiau, kad jai trūktų proto, negražu taip sakyti“, - dalyvės stojo ginti kuklioji Simona.

„Tiesiog vieni žmonės erzina, o kiti ne. Gal ir aš tave erzinu?“, - toliau dėstė Monika.

„Ne, tu manęs neerzini“, - kiek pasimetusi kalbėjo Ilona.

„Aš nieko blogo nenoriu pasakyti, esu biški kvaila. Matai, aš be dviejų aukštųjų“, - juokdamasi kalbėjo Monika. Ši frazė merginai išsprūdo ne šiaip sau – mat naujokė Ilona save pristato, kai protingą, du aukštuosius baigusią merginą ir būtent šiuo dalyku išskiria save iš kitų dalyvių. Ilona taip pat moko vaikus šokti, mat yra profesionali šokėja, o savo talentus pademonstravo tiesioginio eterio metu ėmusi šokti ir sukėlusi didelę dalyvių nuostabą.

REKLAMA

„Radži ieško žmonos” antroji laida (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Monika (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Paprašius įvardyti, kuo vadovaudamosios merginos teigia, kad Ilona yra kvaila, Elena įvardino vieną iš dalyvės pomėgių: „Paklausius Ilonos, ką veiki gyvenime, ką tau patinka veikti laisvalaikiu ji ėmė pasakoti, kad mėgstamiausias jos laiko leidimo būdas yra tiesiog sukti ratus po „Akropolį“. Ji teigė, kad jai ne tai, kad patinka pirkti, o tiesiog vaikščioti.“

„Kad mes apie tai net nekalbėjome, ką tu čia dabar meluoji!“, - stojo savęs ginti dalyvių užsipulta Ilona.

REKLAMA

„Limuzine, ką neprisimeni?“, - toliau tęsė Elena. „Man tokie dalykai taip įstrigo, kad aš buvau šoke“.

Visą laiką tylėjusi nusprendė pasisakyti ir šou lydere laikoma Daiva: „Su Ilona būtų viskas kaip ir gerai, jei ji nepridurtų tokių dalykų kaip aš baigiau du aukštuosius. Tai iš tikrųjų atrodo kvailai, net ir Radžis pasakė, kad truputėli juokingai ir keistai atrodai. Tau yra 26 metai, o tokių metų aš žinote ką galiu pabaigti? Ohoho ką!“ Pati 22-jų metų Daiva tik dabar nusprendė mokytis ir kol kas stalčiuje turi tik profesinės mokyklos virėjos-konditerės diplomą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kad ji baigė du aukštuosius, tai ji yra šaunuolė. Juk pabaigti universitetą yra labai sunku. Tačiau man kažkas yra negerai... Nesueina tie biolaukai.“

„Tačiau Radžiui suėjo, juk ją pasiliko projekte. Nemanau, kad Ilonai svarbi jūsų nuomonė“, - merginą gynė kuklioji Simona.

Ilona teigė, kad toliau bendraus su merginomis taip, kaip jos su ja: „Jei jos su manimi gražiai bendraus ir aš taip pat, jei jos kažką man sakys į akis – aš atgal pasakysiu. Aš toks, žmogus, kad niekuomet pirma nepradedu, bet niekada nenusileidžiu.“

REKLAMA

Ilona teigė, kad su Elena, kuri ją tiesioginiame eteryje išvadino kvaile, nebendraus visiškai.

„Žinai, Ilona, pikčiausia buvo tai, kad tu mus išvadinai kvailėmis, jog mes čia išvis dalyvaujame. Sakei, kad mes esame nelaimėlės, prašalaitės, aiškinai, kad nori iš čia išeiti... Tu pati prieštarauji savo nuomonei, vaidini, kad esi psichologė, loji ant mūsų... Dėl to mes ir pykstamės“, - toliau žiūrovams nerodytas intrigas dėstė Monika.

Kaip toliau seksis merginoms kovoti dėl Radžio meilės - pamatysite jau šį šeštadienį, 19 val.tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų