REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir ankstesniuose Seimo rinkimuose seksualinių mažumų portalas GayLine.lt, kartu su Tolerantiškojo jaunimo asociacija, daugiausia pasisako už Lietuvos socialdemokratų partijos politikus.

REKLAMA
REKLAMA

Marija Aušrinė Pavilionienė, Jolanta Bielskienė, Margarita Jankauskaitė, Giedrė Purvaneckienė, Vytenis Povilas Andriukaitis, Birutė Vėsaitė, Algirdas Sysas, Juras Požela, Julius Sabatauskas, Arkadijus Vinokuras (spėjęs pabūti premjero Andriaus Kubiliaus visuomeniniu patarėju) – štai gėjams ir jų rėmėjams įtikę socialdemokratai. Kartu svetainėje rašoma, kad už partijos pirmininką Algirdą Butkevičių balsuoti ar net jį reitinguoti būtų klaida.Mat šis politikas yra aiškiai pasisakęs prieš gėjų santuokas ir partnerystes.

REKLAMA


O štai pirmojo homoseksualo-konservatoriaus laurus viešai nuskynęs Seimo atominės energetikos komisijos pirmininkas Rokas Žilinskas šįkart nesusilaukė gėjų ir jų draugų paramos. Zarasų ir Visagino apygardoje kandidatuojantį ir viešai apie savo homoseksualumą nebijantį pasisakyti politiką, kuris praėjusį kartą į Seimą pateko su išnykusia Arūno Valinsko Tautos prisikėlimo partija, gėjai rėmė praėjusį kartą, bet jis turbūt nepateisino vilčių. Užtat dabar politiką remia valdančioji Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai.

REKLAMA
REKLAMA


Užtat Liberalų sąjūdininkai ir liberalcentristai čia populiarūs. Siūloma balsuoti už Eligijų Masiulį, Dalią Kuodytę, Arminą Lydeką, Tomą Baranovą, Arminą Lydeką, Artūrą Melianą, Arūną Valinską, Arūnę Stirblytę, Eriką Tamašauską, Algį Kašėtą ir kt.


Ona Valiukevičiūtė yra remiama partijos „Tvarka ir teisingumas“, nepaisant to, kad partijos atstovas Seime – Petras Gražulis – tolerancija gėjams nepasižymi.

„Rinkimai ne už kalnų – spalio mėn. 14 d. Žvelgdami atgal, galime ryžtingai pasakyti, kad pokyčiai įmanomi ir to pasiekėme drauge. Niekas kitas neužtikrins mums lygiateisiškumo, teisės būti savimi, nesijaučiant išstumtiems iš viešosios erdvės į užribį. Todėl kviečiame visus aktyviai dalyvauti Seimo rinkimuose“, – sako gėjų portalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų