REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos San Paulo „Santos“ klubo žaidėjas Neymaras Europoje nori žaisti tik kartu su geriausiais futbolininkais. Anot naujenų portalų „Espn.com“, dvidešimtmetis futbolininkas yra nieko prieš žaisti vienoje komandoje kartu su švedu Zlatanu Ibrahimovičiumi.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu teigiama, kad 2014 metų vasarą žaidėjas iš „Santos“ persikels į „Barcelona“ komandą.  Katalonai jau yra pasirašę išankstinę sutartį dėl šio žaidėjo ir jei sandori nepavyktų, „Santos“ turėtų ispanams sumokėti 40 milijonų eurų baudą. Teigiama, kad Neymaras „blaugrana“ klubui kainuos daugiau nei 60 milijonų eurų. Tačiau šiuo metu yra šiek tiek kitaip nei norėtų ispanai.

REKLAMA

Neymaras kalba, kad Europoje jis nori žaisti tik su geriausiais žaidėjais.Vienas jų - „Paris Saint-Germain“  klube rungtyniaujantis švedas Zlatanas Ibrahimovičius. Pasak „Espn.com“, brazilas simpatizuoja šiam puolėjui.

Paryžius yra nuostabus miestas. Jei taip susiklostytų aplinkybės, kad man teks ten rungtyniauti, mielai tai padaryčiau. Juk puolimo duetas su  Zlatanu būtų tikrai gerai. Jis - vienas geriausių  planetos žaidėjų, o mano noras žaisti tik su geriausiais“, - sakė. Neymaras.

REKLAMA
REKLAMA

Galimybė, kad Neymaras žaistų Paryžiuje yra gan didelė. Prancūzų klube sporto direktoriumi dirba brazilas Leonardo. Jis jau priviliojo jaunąjį saugą Lucasą Mourą.  Jei „Paris Saint- Germain“ sumokėtų „Barcelona“  klubui baudą ir  dar sumokėtų „Santos“ ekipai perėjimo mokestį, Neymaras atsidurtų Prancūzijoje.

„Jei Neymaras ateis pas mane ir paklaus, ar jam apsimoka vykti į Paryžių, pasakysiu: sūnau, dėkis daiktus ir  skirsk ten“„, - sakė “Santos" prezidentas Luisas Alvaro de Oliveira.

Jis taip pat pabrėžė, kad tarp jo  vadovaujamo klubo ir ispanų  nėra jokio preliminaraus susitarimo dėl Neymaro ateities ir visi gandai apie futbolininko ateitį - iš piršto laužti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų