REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dienraštyje „Kauno diena“ pateikiamas Kauno „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo komentaras apie komandą palikusį ir į Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ persikėlusį Mantą Kalnietį.

Dienraštyje „Kauno diena“ pateikiamas Kauno „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo komentaras apie komandą palikusį ir į Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ persikėlusį Mantą Kalnietį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V.Romanovas teigė, kad M.Kalnietį „Lokomotiv-Kuban“ vadovai suviliojo dar per Aleksandro Gomelskio taurės turnyrą Maskvoje.

REKLAMA

„Treneris Joanas Plaza pastebėjo, kad už jo nugaros “Lokomotiv-Kuban„ sporto direktorius Ginas Rutkauskas slapta kalbasi su Mantu Kalniečiu. Po kurio laiko Mantas pasakė Plazai, kad jis nori pereiti į Krasnodaro komandą. Mūsų trenerio reakcija buvo tokia: jei žaidėjas veda derybas su kitos komandos atstovu, jam ne vieta “Žalgiryje„,“ - pasakojo V.Romanovas.

„Žalgirio“ vadovas neslėpė abejonių M.Kalniečio talentu: „Puikiai suprantu Plazą ir palaikau jo nuomonę: Kalnietis mums jau nepadės. Rungtynės Krasnodare parodė, kad galime apsieiti ir be jo. Pasak Plazos, Mantas nėra grynas įžaidėjas, bet neturėdami kito varianto, iki šiol vertėmės su juo. Už tuos pinigus, kuriuos mokėjome Kalniečiui, galime pakviesti du aukštesnio lygio krepšininkus. Juo labiau kad Mantas nustojo tobulėti. Gal naujame klube jis turės motyvaciją ir greičiau progresuos nei “Žalgiryje„?“

REKLAMA
REKLAMA

Beje, „Žalgirio“ savininkas papasakojo įdomią istoriją apie Martyną Pocių. Joje dalyvavo ir minimas buvęs „Žalgirio“ direktorius, kuriuo tuomet buvo dabar LKF dirbantis Paulius Motiejūnas.

„Kai Pocius grįžo po atostogų iš JAV ir buvo pakviestas į Lietuvos rinktinę, su juo kalbėjau telefonu. Pociui pasiūliau apsispręsti, ar jis nori žaisti “Žalgiryje„, ar kitoje komandoje. Norėjau sužinoti, ar reikia kito žaidėjo. Martynas atsakė, kad yra apsisprendęs likti mūsų komandoje. Tačiau po dviejų valandų staiga paskambino ir pareiškė, kad nori išeiti. Supratau, kad jam kažkas formuoja nuomonę. Čia galėjo būti buvęs mūsų klubo direktorius, kuris gyveno iš procentų nuo žaidėjų pardavimo ir daugiau dirbo kaip agentas, bet ne kaip direktorius. Po pokalbio su Pociumi paskambinau tam direktoriui ir iškart paklausiau: “Kur esi?„ Jis atsakė, kad plaukė baidare ir netyčia atsidūrė Lietuvos rinktinės treniruotėje, kur Pocius treniravosi. Vėl paklausiau: “Ką ten veiki?„ Man pakartojo, kad treniruotėje atsidūrė atsitiktinai. Taigi plaukė ir priplaukė...“, - dienraštyje cituojamas V.Romanovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų