REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagėgių rinktinės pasieniečiai sulaikė Rusijos pilietį, kuris lengvojo automobilio „GAZ  3110“ slėptuvėse per Panemunės kontrolės punktą į Lietuvą įvežė kontrabandinių cigarečių.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį  vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT)  Pagėgių rinktinės operatyvininkai ir Bardinų užkardos pasieniečiai Pagėgių savivaldybės Panemunės miestelyje, kelyje Panemunė – Mikytai, patikrinti sustabdė automobilį  „GAZ  3110“ rusiškais numeriais. Ši vieta nuo Panemunės pasienio kontrolės punkto yra vos už pusantro šimto metrų.

REKLAMA

58-erių Rusijos pilietis šia „Volga“ iš Kaliningrado srities į Lietuvą ką tik buvo įvažiavęs per Panemunės punktą ir įveikęs dokumentų bei muitinės kontrolę.

Pakartotinio patikrinimo metu pasieniečiai po „Volgos“ priekiniais sparnais ir bagažinėje įrengtose slėptuvėse rado 1555 pakelius cigarečių „Esse Aura Pink Stravbery“ ir „Esse Aura Green Apple“.  Rūkalai paženklinti rusiškomis banderolėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Pagėgių rinktinės pasieniečių, tokios rūšies cigaretes jie sulaiko pirmąsyk.

VSAT Pagėgių rinktinėje dėl kontrabandos pradėta administracinės bylos teisena. Rusui gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų ir 2000 m. laidos „GAZ  3110“ konfiskavimas.

Vairuotoją pasieniečiai po apklausos paleido, o jo automobilis ir cigaretės saugomi Bardinų užkardoje.

VSAT

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų