REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tamro Baltics  keičia įmonei Lietuvoje priklausančio Šeimos vaistinių tinklo pavadinimą į BENU vaistinė.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimos vaistinė tampa europinio vaistinių tinklo dalimi

PHOENIX grupė, valdanti Tamro įmones, Europoje kuria vieningą vaistinių tinklą. Daugiau nei 700 vaistinių kontinentinėje Europoje  bus suvienytos po nauju – BENU vaistinės – vardu. Šiuo metu BENU vaistinės jau dirba Olandijoje, Čekijoje, Latvijoje, Šveicarijoje, Vengrijoje. Lietuvoje Šeimos vaistinių tinklas pavadinimą į BENU vaistinė pakeis iki 2012 m. lapkričio mėnesio. Tamro Baltics, taip pat jau pakeitė savo valdomo vaistinių tinklo Gimenes aptieka pavadinimą Latvijoje ir planuoja vaistinių tinklo Apteek1 pavadinimo keitimą Estijoje.

REKLAMA

Vieningas vaistinių įvaizdis – nauda klientams

Šeimos vaistinė Lietuvos didžiuosiuose miestuose atpažįstama iš puikaus klientų aptarnavimo, plataus kosmetikos prekių pasirinkimo, patogios savitarnos. Šeimos vaistinė Lietuvoje vienintelė yra atidariusi dvi budinčias vaistines Kaune ir Vilniuje. Pristatydami naująjį tarptautinį BENU vardą ir novatorišką vaistinių įvaizdį mes sustiprinsime šios vaistinės pozicijas Lietuvoje", sako Tamro Baltics mažmenos direktorius Petri Anttila. “Išskirsiu dvi pagrindines pavadinimo pakeitimo priežastis. Visų pirma, BENU pavadinimas įgalins mus pasinaudoti tarptautinio vardo stiprumu, išaugusia pirkimų ir asortimento galia bei atpažįstamu visoje Europoje įvaizdžiu. Dar reikšmingiau yra tai, kad vieningi tarptautiniai veiklos standartai leis mums padidinti vaistinių konkurencingumą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje pasiūlant klientams išskirtinės kokybės paslaugas ir asortimentą, o taip pat prieinamas kainas ir patrauklias nuolaidų schemas".

REKLAMA
REKLAMA

Lojalumo programa yra svarbi BENU vaistinių tinklo veiklos dalis

“Pasak senovės egiptiečių mito, Benu yra paukštis, sukūręs save iš liepsnos, degusios ant šventojo krūmo", – pasakoja Rasa Marcinkevičienė, Veiklos vadovė.

BENU vaistinių tinklas (nuotr. Balsas.lt)BENU vaistinių tinklas

“Naujasis vardas ir vieningi veiklos standartai paveiks ne tik vaistinių įvaizdį, bet įtakos ir vaistinių asortimentą. Šiuo metu džiaugiamės galėdami vieninteliai Lietuvoje pasiūlyti BENU maisto papildus ir vitaminus, kuriuos jau pamėgo Šeimos vaistinės klientai. Nuo lapkričio mėnesio, papildomą vertę klientui kurs BENU lojalumo programa. Visiems programos dalyviams bus suteikiama momentinė iki 5% dydžio nuolaida nuo pirkinių sumos. Taip pat, kiekvieną mėnesį vartotojams bus pristatomi išskirtiniai pasiūlymai bei nuolaidos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiau informacijos ir BENU vaistinių nuotraukų Lietuvoje galite rasti www.benu.lt

Tamro Baltics

Tamro Baltics yra PHOENIX grupės, pirmaujančios farmacinių produktų distributorės Europoje, dalis. Įmonės apyvarta – 250 mln. eurų. Įmonėje šiuo metu dirba 1200 darbuotojų. 2011/2012 metais Tamro Baltics aptarnavo  2.8 milijonus Estijos, 3.1 milijonus Latvijos ir 4.2 milijonus Lietuvos klientų. Daugiau informacijos galite rasti www.phoenixgroup.eu ir  www.benu.eu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų