REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol auto pramogų mėgėjai gali išbandyti naują pramogą Lietuvoje – savaitgalį įspūdžio dovanų parduotuvė „LaisvalaikioDovanos.lt“ pristatė „Crazy car“ slalomą.

REKLAMA
REKLAMA

„Crazy Car“ – tai analogų Lietuvoje neturintis automobilis Jeep Wrangler su išskirtiniu vairavimo mechanizmu. Jo crazy'iškumas slypi tame, kad vairą pasukus į dešinę, automobilis važiuoja į kairę, – pramogą pristato „LaisvalaikioDovanos.lt“ vadovas Aurimas Mažylis. – Su šiuo automobiliu siūlome važiuoti slalomą bei įveikti automobilio vairavimo instinktus".

REKLAMA

„Crazy Car“ slalomas (nuotr. Gamintojo)„Crazy Car“ slalomas (nuotr. Gamintojo)

Ar lengva vairuoti automobilį su atvirkščiu vairu pirmieji galėjo išbandyti Baikerių sezono uždarymo šventės dalyviai. „Netikėjau, kad persiorientuoti ir vairą sukti į priešingą pusę gali būti taip sunku. Automobilį vairuoju jau 15 metų, tačiau sėdęs į šį džipą vėl pasijutau kaip pradžiamokslis“, – išlipęs iš „Crazy car“, įspūdžiais dalijasi Olegas.

Pasivažinėti su „Crazy car“ gali visi norintys, nėra specialių reikalavimų ar apmokymų. Po trumpo instruktažo ir patyrusio instruktoriaus patarimų, pramogos dalyvis sėda į „Crazy Car“ ir bando kuo greičiau pravažiuoti tarp kūgelių, prisiparkuoti atbulomis bei kirsti finišo liniją.

„Crazy Car“ slalomas (nuotr. Gamintojo)„Crazy Car“ slalomas (nuotr. Gamintojo)

„Tokią pramogą galima padovanoti bičiuliams, kurie jaučiasi vairavimo profesionalais. Arba surengti mini varžybas tarp draugų ir jėgas išbandyti ne gatvėje, o saugioje trasoje“, – kalba pramogą siūlančios kompanijos direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų