REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Praėjusį sezoną jau ketvirtfinalyje iš Vokietijos čempionato pasitraukusi Berlyno „Alba“ ekipa gerokai patampė nervus 2011 metų Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionei Dalaso „Mavericks“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA

NBA Europe Live projekto rungtynėse Berlyno „O2 World“ arenoje vykusiose rungtynėse Dalaso komanda tik mačo pabaigoje įrodė pranašumą ir iškovojo pergale rezultatu 89:84 (21:23, 24:16, 20:22, 24:23).

REKLAMA

Ketvirtajame kėlinyje sužaidus tris minutes Deonas Thompsonas sumažino Berlyno komandos atsilikimą iki dviejų taškų (65:67), o likus žaisti dvi minutes komandas teskyrė taškas - 80:81. Prasidėjus paskutinei mačo minutei „Alba“ turėjo galimybę išlyginti rezultatą, tačiau Vule Avdalovičius prarado kamuolį, o NBA klubo pergalę įtvirtino Shawnas Marionas ir Dirkas Nowitzkis.

Nesėkmingai ši dvikova susiklostė „Mavericks“ ekipos atakų organizatoriui Rodrigue'ui Beauboisui. Prancūzas trečiajame ketvirtyje kovodamas dėl kamuolio po savo krepšiu susidūrė su varžovu ir patyrė čiurnos traumą.

REKLAMA
REKLAMA

Savo paties šešėliu buvo ir į gimtinę sugrįžęs Dalaso komandos lyderis D.Nowitzkis. 34 minutes aikštelėje praleidęs vokietis surinko vos 8 (dvitaškiai 3/9, baudos 2/2) taškus, atkovojo 5 kamuolius, blokavo varžovo metimą ir 3 sykius suklydo. Puolėjus susirinkusius žiūrovus pralinksmino antrajame ketvirtyje, kai visiškai vienas pabėgęs į greitą ataką nesugebėjo pataikyti iš po krepšio.

Nugalėtojams po 14 taškų pelnė Chrisas Kamanas (dvitaškiai 7/9, 6 atk. kam.), Darrenas Collisonas (9 rez. perd.) ir Vince'as Carteris, 12 - Sh.Marionas (10 atk. kam.), po 8 - O.J.Mayo ir D.Nowitzkis.

Berlyno klube išsiskyrė D.Thompsonas (20 tšk.), Hihadas Djedovičius (15 tšk.), V.Avdalovičius (13 tšk.) bei Yassinas Idbidi (12 tšk.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų