REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompaktiškas visureigis „Mazda CX-5“ savo apdovanojimų kolekciją papildė dar vienu trofėjumi. Keturiasdešimt metų leidžiamo angliško žurnalo automobilistams „What car?“ kasmetiniuose „Žaliuosiuose apdovanojimuose“ CX-5 pelnė pagrindinį prizą miesto SUV visureigių kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mazda CX-5“ (nuotr. Gamintojo)„Mazda CX-5“ (nuotr. Gamintojo)

„Mazda CX-5“ kokybė stipriai viršija kainą“, - apdovanojimų ceremonijoje Londone savo kalboje sakė žurnalo vyriausiasis redaktorius Chase'as Hallettas. Anot jo, automobilis vertas apdovanojimo ir dėl ekonomiškumo, ir dėl draugiškumo aplinkai, ir dėl gausios standartinės įrangos bei erdvaus salono, kuriame galima lengvai keisti sėdynių pozicijas, o prireikus ir visiškai ištiesti.

REKLAMA

Žurnalo redaktoriai apdovanojimuose „Mazda CX-5“ su 2,2 litrų 150 AG dyzeliniu varikliu „Skyactiv-D apibūdino kaip viršijantį lūkesčius aukštų parametrų ir išskirtinio ekonomiškumo automobilį. CX-5 100 kilometrų vidutiniškai sunaudoja 4,9 litro dyzelino.

„Mazda CX-5“ (nuotr. Gamintojo)„Mazda CX-5“ (nuotr. Gamintojo)

Su „Mazda CX-5“ savo kategorijoje dėl geriausio automobilio vardo varžėsi „BMW X3 xDrive“ su 2 litrų dyzeliniu varikliu bei 1,6 litro „Nissan Qashqai dCi Acenta“.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vieną apdovanojimą „Mazda CX-5“ savo klasėje laimėjo praėjusį mėnesį, kai žurnalo „Autobild“ 200 tūkst. Europos skaitytojų auditorija jį išrinko gražiausiu. Dizaino kategorijoje „Mazda“ visureigis varžėsi su „Audi A6“ ir „Audi Q3“, kurie surinko keliolika procentų mažiau skaitytojų balsų.

O birželį „Mazda CX-5“ pelnė geriausio visureigio apdovanojimą „Auto Express New Car Awards“, kaip teigė leidinio vyriausiasis redaktorius Steve Fowler, - „už erdvumą, kokybę ir dizainą bei malonų vairavimą ir stulbinamą efektyvumą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų