REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prekybos ir pramogų centras „Ozas“, atsidaręs pačiame sunkmečio įkarštyje – 2009 metų rudenį, ne tik sėkmingai įveikė krizės sukeltus padarinius, bet ir per trejus metus įsitvirtino tarp lyderių Lietuvos prekybos centrų sektoriuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Švęsdami trejų metų gimtadienį, galime konstatuoti, kad šis projektas yra sėkmingas ir turi puikias perspektyvas tapti lyderiu.  Pastaruoju metu tiek apyvartų, tiek lankytojų prasme augame daugiau nei pagrindiniai konkurentai.  Vien tik per šių metų pusmetį nuomininkų apyvartos išaugo daugiau nei 30 procentų, o nuo atidarymo – dvigubai. Mes ir toliau didelį dėmesį skirsime naujų nuomininkų pritraukimui ir aktyviai rinkodarai, sieksime ir toliau išsiskirti iš kitų prekybos centrų unikaliais renginiais ir prekės ženklų pasiūla“, – sako prekybos ir pramogų centro  „Ozas“ direktorė  Inga Navickaitė.

REKLAMA

Per trejus metus prekybos ir pramogų centre „Ozas“  apsilankė apie 15 milijonų žmonių.  Lankytojų srautas per šį laikotarpį išaugo daugiau nei 50 procentų ir sudaro 15 tūkstančių žmonių per dieną. Savaitgaliais šis skaičius išauga iki 18–22 tūkstančių žmonių.  Absoliutus lankomumo rekordas – 42 tūkstančiai žmonių per dieną – buvo užfiksuotas pernai, pirkinių maratono metu.

Šiuo metu prekybos ir pramogų centro „Ozas“  prekybinio ploto užimtumas siekia 97 procentus. Per  trejus metus šis skaičius išaugo daugiau nei tris kartus. Iš viso atidaryta daugiau nei 100 naujų parduotuvių.   „Jei 2009 metais pasiūla viršijo paklausą, tai šiuo metu norinčių išsinuomoti patalpas mūsų prekybos centre daugiau nei laisvų plotų“, – sako Inga Navickaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, ypatingą reikšmę projekto sėkmei turėjo vienos iš didžiausių Europoje prekybos centrų valdytojos ECE sukaupta patirtis ir ryšiai. Garsių Europoje prekės  ženklų, kurių kol kas nėra Lietuvoje, atstovai įvertino prekybos ir pramogų centrą „Ozas“ kaip vieną iš perspektyviausių Vilniuje ir artimiausiu metu jame ketina atidaryti savo parduotuves.  „Vyksta derybos su Vokietijos, Ispanijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos bei Italijos drabužių mažmeninės prekybos tinklais bei prekių ženklų savininkais.  Naujienų mūsų prekybos ir pramogų centre  bus daug“, – konstatuoja „Ozo“ direktorė.

Prekybos ir pramogų centras „Ozas“ Vilniuje, Ozo gatvėje,  atidarytas 2009 metais. Jame  veikia beveik 180 parduotuvių. Prekybos ir pramogų centrą valdo bendrovė „ECE Projektmanagement Vilnius“. Ji priklauso prekybos centrų valdytojai ECE, valdančiai 183 prekybos centrus visame pasaulyje, kurie užima 6 mln. kv. metrų prekybinį plotą. Metinė nuomininkų apyvarta ECE valdomuose centruose siekia 19 mlrd. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų