REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje dviem vyrams buvo uždrausta lankytis „Valgyk, kiek nori“ tipo restorane, kai savininkas ėmė baimintis, kad dėl šių klientų jo verslas žlugs, rašo dienraštis „The Daily telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusiam regbio žaidėjui Džordžui Dalmonui (George Dalmon) ir jo draugui Endžiui Mailzui (Andy Miles) buvo uždrausta lankytis mongoliškos virtuvės restorane „Gobi“ Braitone (Brighton) po to, kai restorano savininkas juos pavadino „kiaulių porele“.

REKLAMA

Šiame restorane lankytojai už 12 svarų sterlingų gali valgyti kiek nori, bet minėta porelė vienu prisėdimu paprastai suvalgydavo, pavyzdžiui, penkias porcijas troškinio. Savo vardo nenorėjęs skelbti restorano savininkas sakė, kad Dž. Damonas ir E. Mailzas tiesiog žlugdė jo verslą.

„Jie iš esmės ateidavo ir ėsdavo. Su jais taikstėmės dvejus metus, bet jau gana. Jie taip skubėdavo visus aplenkti. Mes esame bufetas, tačiau jie viską suvalgydavo ir nieko nepalikdavo kitiems. Tai tiesiog negali tęstis, – sakė jis. – Nesame labdaros organizaciją, esame verslo įmonė. Tai mūsų restoranas, ir galime liepti žmonėms negrįžti, jei nenorime jų matyti“.

Tačiau Dž. Dalmonas aiškina, kad restoranas turi laikytis savo siūlomų sąlygų. „Jie turi tik mažų lėkščių, ir negali pavalgyti normaliai, todėl mes vis dėdavomės daugiau. Mes čia valgėme kelerius metus, ir staiga savininkas prieina prie mūsų stalo ir visų lankytojų akivaizdoje išvadina mus kiaulėmis ir uždraudžia mums čia lankytis. Negalėjau tuo patikėti“, – sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų