REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą savaitę Klaipėdos apygardos teisme turėtų būti pradėta nagrinėti prieš metus savo brutalumu uostamiestį sukrėtusio nusikaltimo baudžiamoji byla, praneša Klaipėdos apygardos prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminis tyrimas dėl itin žiauraus motinos nužudymo, mirusiojo palaikų išniekinimo bei vagystės Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas, prokurorui priėmus nutarimą perduoti bylą teismui ir taikyti priverčiamąsias medicinos priemones.

REKLAMA

Toks nutarimas priimtas po to, kai, paskyrus įtariamajam 27 metų klaipėdiečiui Aidui Paulavičiui stacionarinę teismo psichiatrijos ekspertizę, buvo gautos ekspertų išvados, kuriose konstatuojama, kad įtariamasis nusikaltimo padarymo metu sirgo, negalėjo suprasti ir valdyti savo veiksmų bei dabar serga psichikos liga, todėl jį būtina priverstinai gydyti specializuotoje psichikos priežiūros įstaigoje griežto režimo stebėjimo sąlygomis.

REKLAMA
REKLAMA

2011 m. gruodžio 16 d. vakare savo buto vonioje viename iš Klaipėdos Naujakiemio g. daugiabučių buvo rasta negyva 48 metų moteris. Moters palaikai buvo išniekinti. Galva, paslėpta kelioniniame krepšyje, buvo rasta vasario 20 d. Kuršių marių dugne ties Tarptautine jūrų perkėla.

Įtarus motinos nužudymu jos sūnų, buvo paskelbta jo tarptautinė paieška. Pagal išduotą Europos arešto orderį praėjusių metų pabaigoje A. Paulavičius buvo sulaikytas Vokietijoje ir pargabentas į Lietuvą. Jis prisipažino nužudęs savo motiną, išniekinęs jos palaikus bei ją apvogęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų