REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ ir bendrovė „Oracle“ pranešė, jog sudarė svarbų sandorį, kuriuo nuspręsta sujungti „Oracle Fusion Middleware MapViewer“ ir „Nokia Location Platform“ (NLP) programėles. Tai reiškia, jog dabar „Nokia“ žemėlapių technologija taps dar patrauklesnė „Oracle“ bei „Nokia“ vartotojams visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Nokia Location Platform“ šiuo metu yra pasiekiama 200 šalių vartotojams. Būtent dėl to, sujungus NLP su „Oracle“ paraiškomis, žemėlapiais ir verslo duomenimis, tikimasi sukurti nuoseklią bei tikslią pasauliniu mastu veikiančią žemėlapių programą. Šį sandorį „Nokia“ viceprezidentas vertina labai teigiamai ir teigia, jog „Oracle Fusion Middleware MapViewer“ integracija į „Nokia NLP“ yra svarbus įrodymas, jog vartotojui stengiamasi pateikti geriausią aukštos klasės žemėlapį.

REKLAMA

„Oracle“ atstovas Jimas Steineris kalbėjo panašiai kaip ir Roy'us Kolstadas. Šis teigė, jog tik vienetai tiekėjų gali pasiūlyti žemėlapį, kuriame yra integruotos dvi skirtingos žemėlapių platformos, skirtos teikti visapusišką informaciją vartotojui.

„Nokia“ iš tiesų turi kuo pasigirti, nes šiuo metu įmonė yra vienintelė tokios paslaugos teikėja, sujungusi žemėlapių duomenis su „Oracle“. Be to, naujoji žemėlapių sąjunga yra remiama „Yahoo“ bei „Amazon“ ir vadinama vienu svarbiausių „Windowos Phone 8“ ypatumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų