REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho pakomentavo savo santykius su klubo gynėju Sergio Ramosu. Jau kelias savaites kalbama, kad J.Mourinho yra susipykęs su šiuo žaidėju ir neleidžia jam žaisti komandos starto sudėtyje.Kalbėdamas su ispanų dienraščiu  „Marca“, „karališkojo klubo“ treneris sakė, kad S.Ramoso žaidimą vertina taip pat, kaip ir kitų žaidėjų, tačiau prasitarė, jog pastaruoju metu tarp jo ir futbolininko yra atsiradusi trintis.

REKLAMA
REKLAMA

„Su žmona mano santykiai geresni nei su Ramosu. Nemenkinu jo, neignoruoju, į šį žaidėją žiūriu be jokio išskirtinumo. Jei jis gali žaisti, tai ir žaidžia. Jei jo sportinė forma prasta, tai dažniausiai jis sėdi ant atsarginių suolelio. Dabar su juo neturiu problemų. Jis taip neturi problemų su manimi. Sergio yra geras žaidėjas, profesionalas, tik kartais ir tokio lygio žaidėjai  neišvengia duobių. Svarbu kuo greičiau išlipti iš jų“, - „Marca“ cituoja J.Mourinho.

„The Special One“ pabrėžė, kad jis neturi visada mylėti žaidėjo ir garantuoti jam vietą startinėje sudėtyje.

„Jis man ne žmona. Kartoju, su žmona mano santykiai geresni nei su Ramosu, tai kodėl turėčiau klausytis jo verkšlenimų, kad neleidžiu jam žaisti?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų