REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausiu pasaulyje žmogumi vadinamas 37 metų Žydrūnas Savickas kol kas dar neketina baigti sportinės karjeros.Tai Balsas.lt patvirtino pats galiūnas, vėlai šįvakar iš JAV grįžtantis į Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai dar nebaigiu sportinės karjeros. Dabar visos mintys apie pasaulio galiūnų Čempionų lygos turnyrą Vilniuje šį savaitgalį, o paskui bus galima ramiai pagalvoti apie ateities planus“, - tvirtino Ž. Savickas. Prieš tai šiandien žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, kad stipruolis atsisveikina su sportu paneigė galiūno žmona Jurgita Savickienė.

REKLAMA

Anot jos, Žydrūnas neketina skelbti apie karjeros pabaigą: „Jis tiesiog daugiau laiko skirs poilsiui ir gerokai sumažins varžybų skaičių.“

Praėjusį savaitgalį JAV mieste Los Andžele vykusiose planetos pirmenybėse Ž. Savickas dar kartą parodė, kad šiuo metu yra puikios sportinės formos. Po įtemptos kovos jis trečią kartą karjeroje iškovojo pasaulio čempiono titulą, aplenkęs antroje vietoje likusį kitą lietuvį Vytautą Lalą.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Biržų kilęs stipruolis šįvakar grįžta į Lietuvą, o savaitgalį ketina dalyvauti Vilniuje vyksiančiame pasaulio galiūnų Čempionų lygos pusfinalio etape ir pasaulio rąsto kėlimo pirmenybėse.

Ž. Savicko planuose dar šiais metais – komercinis turnyras Madride „Arnold Classic Europe“, o kitų metų pradžioje – pasaulio galiūnų Čempionų lygos finalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų