REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po sensacingos pergalės UEFA čempionų lygos rungtynėse su vokiečių Miuncheno „Bayern“ komanda baltarusių Borisovo BATE strategas Viktoras Gončarenko sunkiai rinko iš džiaugsmo žodžius, o galiausiai viską apibendrino dviem žodžiais: „tiesiog fantastika“.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio UEFA Čempionų lygos rungtynėse Borisovo BATE futbolininkai pateikė sensaciją – namie 3:1 įveikė žvaigždžių ir didelių ambicijų šį sezoną nestokojantį vokiečių „Bayern“ klubą.

REKLAMA

„Tiesiog fantastika. Tai mūsų komandos dvasia. Sunkiai dirbome, kad tai pasiektume. Sveikinu komandą ir sirgalius. Negaliu rasti žodžių, kad išreikščiau savo džiaugsmą. Nenoriu išskirti nė vieno žaidėjo. Nesvarbu, kas pelnė įvarčius ar atliko rezultatyvius perdavimus. Pergalę iškovojo komanda“, - per spaudos konferenciją kalbėjo V. Gončarenko.

Jis tvirtino, kad tikriausiai nugalėtojai gimė po laiminga žvaigžde: „Emocijos liejasi per kraštus, tačiau iki euforijos dar toli. Iškovojome didelę pergalę, tačiau nereikia spekuliuoti, kad dabar privalome laimėti kiekvieną mačą. Tai – Čempionų lyga ir to mes nepamirštame.“

Anot jo, per pertrauką tikrai neįmanoma įkvėpti komandos, tačiau įmanoma truputį pakeisti taktiką. „Ir mes tai padarėme. Puikiai sužaidėme kontratakose“, - teigė V. Gončarenko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų