REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ kuria platformą, skirtą tvarkyti internete saugomas  nuotraukas ir jų galerijas. Bandomąją programos versiją „Project 1709“ vartotojai gali išmėginti jau dabar – ji leidžia publikuoti nuotraukų galerijas, jas saugoti bei pasiekti iš bet kurios vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Programoje įdiegtos indeksavimo ir ženklinimo technologijos lengvai suranda visas sistemoje saugomas nuotraukas. Jas galima bendrinti per socialinius tinklus – platformoje veikia „Facebook“ paslauga.

REKLAMA

„Plėtodami šį projektą, sukūrėme unikalią programą, kuri leidžia lengviau tvarkyti skirtingose platformose – kietajame diske, socialiniuose tinkluose ir kitose sistemose – saugomas nuotraukas. Naujoji platforma skirta šiuolaikiniam fotografui, kad jis galėtų bet kuriuo metu pasiekti visas savo galerijas“ – sakė „Canon Europe“ padalinio „Consumer Imaging“ vadovas Raineris Fuehresas.

Platformos „Project 1709“ bandomoji versija išleista anglų ir vokiečių kalbomis. Naudotojai gali saugoti bei pasiekti nuotraukas ir tvarkyti jų galerijas naudodami intuityvias  žymėjimo ir paieškos funkcijas ar pasinaudoję prieiga prie „Facebook“. Bandomuoju programos kūrimo etapu, „Canon“ kviečia naudotojus išreikšti savo nuomonę, pasidalinti įspūdžiais bei idėjomis.

Oficialiai „Project 1709“ ketinama pristatyti 2013 m. Tuomet bus atskleistas platformos pavadinimas ir papildomos jos funkcijos. Oficialiai pristatytoje versijoje bus patobulintos paieškos ir ženklinimo funkcijos, taip pat, įdiegta daugiau kitų gamintojų paslaugų, įskaitant turinio nusiuntimo ir bendrinimo platformas, sakoma „Canon“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų