REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auginu keletą gyvūnų: turiu žmoną ir du vaikus. Prieš 17 metų žmona pagimdė mergaitę, o prieš 10 atsirado sūnus. Tiesa, jau antrus metus namie karaliauja iš prieglaudos ‚Lesė' atkeliavęs itin kilmingas, bet kilmės dokumentus pametęs šuo Trolis. Tokį vardą jam davė prieglaudoje, nes rado automagistralėje Kaunas–Vilnius prie panašaus pavadinimo degalinės. Šuo itin gražus ir protingas – visas į mane. Tiesą sakant, kai ruošiausi laidai, kelis kartus mane konsultavo“, – pusiau rimtai, pusiau juokais kalba Andrius Žiurauskas, spalio 4-ąjai, tarptautinei gyvūnų dienai, skirto TV3 talentų šou „Žvėriški talentai 2012“ vedėjas Andrius Žiurauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje analogų neturintis projektas TV3 eteryje – jau šį ketvirtadienį, spalio 4-ąją, 19.10 val. Stulbinantis grimas ir itin teatrališki kostiumai neatpažįstamai pakeitė vedėjų kėdėse įsitaisiusius aktorius A. Žiurauską ir Vytautą Šapranauską.

REKLAMA

„Kaip aš jaučiausi? Visą dieną nešertas, į lauką nevestas, o šalia dar kažkokį katiną pasodino, – intriguoja A. Žiurauskas prisipažindamas, kad kostiumai iš tiesų privertė įsijausti. – O kai dar prisimenu tą gerą valandą grimo krėsle prieš projektą, kai prisimenu tas beveik dvi valandas, kai dvi grimuotojos tą grimą mėgino nuvalyt, nuplėšt, atmirkyt, nugremžt, nuskust... Kai prisimenu pardavėjo akis degalinėje ir drebantį pirštą ant pagalbos mygtuko, pamačius mane su jau ‚nuvalytu' snukiu... Žodžiu, trumpai drūtai, jaučiausi šuniškai“, – apie buvimą šuniškame kailyje atvirai pasakoja Andrius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak aktoriaus, projektas „Žvėriški talentai 2012“, kuris TV3 eteryje debiutuos jau šį ketvirtadienį 19.10 val., – nerealus: „Įsivaizduojate, iš įvairių šalių suvažiavo pulkas simpatiškiausių ir protingiausių mano kada nors matytų gyvūnėlių ir dar atsivežė savo atsidavusius šeimininkus. Pasirodymai super! Kai visa tai komentavo V. Šapranauskas, aš juokiausi iki ašarų. Žiūrovai irgi kvatos, garantuoju“, – sako garsiai juokdamasis A. Žiurauskas ir išduoda paslaptį, kad Šapras irgi nubraukė skūpą vyrišką ašarą, nors, matyt, kažkas į akį pateko...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip Andrius jaustųsi, jei draugai sumanytų jam netikėtai kokį keturkojį įtaisyti? „Būčiau jiems dėkingas. Mano šuo Trolis irgi padėkotų: vakarienė dukart per dieną, nuostabu! O jau kitą vakarą ateičiau pas tą bičiulį į svečius ir padovanočiau jam ką nors mielo, gražaus, bet keliančio alergiją“, – rėžia draugiško sarkazmo negailėdamas „Žvėriškų talentų 2012“ vedėjas.

Paklaustas apie jam gražiausią gyvūną Andrius paskubom atrėžia: „Man labai patinka kolegos Vytauto namie laikoma šarka. Irgi tokios norėčiau, bet žmona neleidžia...“ – atsako aktorius A. Žiurauskas ir kviečia į gyvą augintinių talentų šou „Žvėriški talentai 2012“, kurio premjera jau šį ketvirtadienį, spalio 4-ąją, 19.10 val. gyvūnų globėjui Šv. Pranciškui skirtos dienos proga!

TV3 premjera „Žvėriški talentai 2012“ – spalio 4-ąją, ketvirtadienį, 19.10 val.!

Andrius Žiūrauskas (nuotr. TV3)Andrius Žiūrauskas (nuotr. TV3)

„Žvėriški talentai 2012“ vedėjas Andrius Žiurauskas (nuotr. Organizatorių)„Žvėriški talentai 2012“ vedėjas Andrius Žiurauskas (nuotr. Organizatorių)

„Žvėriški talentai 2012“ vedėjas Andrius Žiurauskas (nuotr. Organizatorių)„Žvėriški talentai 2012“ vedėjas Andrius Žiurauskas (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų