REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 2 dieną Vilniuje įvyko didžiausia „Microsoft“ technologijų konferencija Lietuvoje ir Baltijos šalyse „TechDay 2012“. Daugiau nei 600 verslo atstovų, IT profesionalų ir entuziastų subūrusioje konferencijoje „Microsoft“ didžiausią dėmesį skyrė „Windows 8“ operacinei sistemai, biuro paslaugų rinkiniui „Office 2013“, debesijos paslaugai „Office 365“, išmaniųjų telefonų operacinei sistemai „Windows Phone“ ir debesijos operacinei sistemai „Windows Server 2012“. Šiemet „TechDay“ konferencijoje „Microsoft“ taip pat įteikė „Microsoft Metų partnerio 2012“ apdovanojimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais ir ateinančiais metais „Microsoft“ pristatys ypatingai daug naujų sprendimų, kurie iš esmės pakeis tiek vartotojų naudojimosi technologijomis įpročius, tiek įmonių darbo organizavimą. Lietuvos verslo bendruomenė aktyviai ieško būdų kaip efektyviau organizuoti darbą, todėl susidomėjimas „Microsoft“ technologijomis yra ypač didelis“, – sakė „Microsoft Lietuva“ generalinis direktorius Kristijonas Kaikaris. Pasak K. Kaikario, technologijoms sparčiai tobulėjant, tokios konferencijos kaip „TechDay“ tampa gera galimybe iš pirmųjų lūpų vienu metu gauti informaciją apie pagrindines tendencijas ir vystymosi kryptis.

REKLAMA

Šiemet pranešimus konferencijoje skaitė beveik 30 pranešėjų iš „Microsoft“, „Nokia“, „Skype“, „AdDuplex“ ir kitų bendrovių. Pagrindinis dėmesys buvo skirtas naujų „Microsoft“ sprendimų ir produktų, užtikrinančių lankstųjį darbo stilių bei organizacijų ir vartotojų veiklos produktyvumą, pristatymui.

„TechDay 2012“ konferencijoje „Microsoft“ atstovas Karlas Daviesas-Barrettas supažindino programuotojus su pagrindiniais „Windows 8“ programavimo principais ir parodė, kaip pritaikyti kuriamas programas prie naujosios operacinės sistemos navigacijos, programų juostos, temų bei kontraktų. Konferencijos dalyviai taip pat susipažino su naujausiais „Office“ biuro programų sprendimais ir sėkmingiausiais biuro paslaugų „Office 365" diegimo klausimais, išmaniųjų telefonų operacine sistema „Windows Phone“, debesijos operacine sistema „Windows Server 2012" ir kitais sprendimais, sakoma bendrovės pranešime.

Šiemet „TechDay 2012“ susijungė su tradicine „Microsoft“ metine partnerių konferencija, kurios metu „Microsoft“ paskelbė sėkmingiausiai veikusias Lietuvos IT bendroves. Net du apdovanojimus šiemet gavo bendrovė „ATEA“, kuriai „Microsoft“ įteikė „Metų infrastruktūrinių sprendimų partnerio“ ir „Metų darbo su „Office“ sistema sprendimų partnerio“ apdovanojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų