REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos verslas jau devintąjį kartą kviečiamas dalyvauti „Žinių ekonomikos įmonės“ rinkimuose. Pažangiausias šalies įmones pasveikins ir apdovanojimus įteiks Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinių ekonomikos įmonės 2012“ apdovanojimai bus įteikti trims aukštųjų technologijų, tradicinės pramonės ir paslaugų sektoriaus įmonėms.

REKLAMA

„Apdovanojimai parodė, kad ne tik aukštųjų technologijų verslas yra inovatyvus, daug gerų pavyzdžių kasmet atrandame ir tradicinės pramonės sektoriuje. Įmonės puikiai supranta, kad šiandien savo pranašumą užsitikrinti ir sėkmingai konkuruoti gali tik investuodamos į žinias, darbuotojų kūrybiškumą ir idėjas, naujovių kūrimą ir įgyvendinimą. Norime parodyti sėkmingus žinių pagrindu kuriamo verslo pavyzdžius ir padrąsinti šalies įmones eiti žinių ekonomikos ir inovacijų keliu“, - teigia Haroldas Brožaitis, Žinių ekonomikos forumo Tarybos pirmininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinių ekonomikos įmonės kuria pridėtinę vertę – intelektualinį potencialą. Investicijos į inovacijas, bendradarbiavimas su mokslo atstovais pasiteisina tada, kai idėjos yra realizuojamos. Efektyviai panaudotos žinios tampa ne tik konkurenciniu pranašumu vienai kompanijai prieš kitą, bet ir visos šalies ekonomikos augimo paskatinimu“, – sako Norbertas Žioba, „Danske“ banko Verslo plėtros tarnybos direktorius, valdymo komiteto narys.

„Žinių ekonomikos įmonės“ vardą 2008 m. pelniusios bendrovės „New Vision Baltija“ vadovas Evaldas Budvilaitis patvirtina, kad dalyvavimas šiame konkurse suteikia galimybę pademonstruoti įmonės pasiekimus, pasidalinti savo požiūriu ir pasisemti įkvėpimo iš kitų konkurso dalyvių. Juk dalindamiesi savo pasiekimais įkvepiame kitas kompanijas savo veikloje ieškoti inovatyvių ir pažangių sprendimų. Be to, dirbant kryptingai, svarbu žinoti, kaip įmonė vertinama už jos ribų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Specialus apdovanojimas jaunai aukštųjų technologijų įmonei

Jau penktą kartą bus įteiktas „EKSMA“ grupės įsteigtas sėkmingiausios jaunos aukštųjų technologijų įmonės apdovanojimas, kurio nugalėtojui atiteks 10 000 litų piniginis prizas. Specialaus apdovanojimo kategorijoje kandidatuoti gali įmonės, veiklą pradėjusios nuo 2007 m.

„Kasmet atrandame jaunų įmonių, kurios savo idėjomis, motyvacija ir pasiektais rezultatais gali nustebinti net verslo lyderius. Džiugina jaunų įmonių siekis nesusikoncentruoti vien tik į Lietuvą, bet veržtis į užsienio rinkas, didinti eksporto apimtis ir garsinti mūsų šalies vardą. Pernai metų sėkmingiausios jaunos aukštųjų technologijų įmonės apdovanojimo nugalėtoja „Ruptela“ įrodė, kad tikrai įmanoma per itin trumpą laiką ne tik pradėti verslą, bet ir sukurti stiprų partnerių tinklą Europoje, Amerikoje, Azijoje bei Afrikoje“, - sako Petras Balkevičius, specialaus apdovanojimo iniciatorės, įmonės „EKSMA“, direktorius.

Kandidatuoti į „Žinių ekonomikos įmonės 2012“ ir sėkmingiausiai dirbančios jaunos aukštųjų technologijų įmonės apdovanojimus galima iki š. m. spalio 29 d. atsiuntus užpildytą atrankos anketą. Anketas galima rasti adresu http://zei2012.zef.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų