REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


1. Kad ir kaip naujasis pažįstamas "kabintų makaronus", žinokite, kad nuo pat pradžių jis trokšta tik vieno.


1. Kad ir kaip naujasis pažįstamas "kabintų makaronus", žinokite, kad nuo pat pradžių jis trokšta tik vieno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jūs norite to paties – sėkmės. Pavargęs nuo kitų moterų kaprizų, jis įvertins jūsų nuoširdumą. Tačiau tuščiai nekoketuokite. Jei vyras pastebės, kad apsimetinėjate, jis susierzins. Taigi negaiškite laiko pati ir nesuteikite tuščių vilčių jam. Kuo ilgiau jūs žaisite, tuo su didesniu palengvėjimu vyras atsikratys jūsų po to, kai jūs jam pagaliau atsiduosite.

REKLAMA

2. Jei norite prie savęs išlaikyti vyrą, nedemonstruokite jam savo jausmų jo atžvilgiu.

Nėra reikalo jam pranešti apie savo meilę, juo labiau reikalauti jo patvirtinimo: "O tu mane myli? Na, pasakyk!". Dažniausiai į šį klausimą atsakoma melu, dažnai kartojant "myliu". Šis žodis nuvertėja ir praranda savo esmę. Neskirkite viso savo laisvalaikio vyrui: dalis jūsų asmeninio gyvenimo turi būti jam nežinoma. Vakarai su draugėmis, sportavimas, kompiuteris ir knygos taps tvirtove, kur kas tvirtesne už nusistatymą "neduoti".

REKLAMA
REKLAMA

3. Atpažinti profesionalą beveik neįmanoma.

Jis randa kelią į jūsų širdį ir elgiasi adekvačiai – tiksliai taip, kaip jūsų įsivaizdavimu ir turėtų elgtis tikras vyras. Profesionalai išsiduoda tik tada, kai nuo jūsų pereina prie jūsų draugės arba atvirkščiai. Tačiau dažnai tokio vyro nepastovumą moterys aiškina tuo, jog ji šio vyro akyse pasirodė geriau už savo draugę. Arba tuo, jog gudri varžovė jį nuviliojo. Abiem atvejais toks mąstymas yra klaidingas.

4. Dažnai poros susidaro įvairiuose kolektyvuose – mokslo, darbo, poilsio.

Tačiau ką daryti, jei kolektyvas vien moteriškas arba nėra tinkamo vyriškio, o jums taip norisi paflirtuoti? Išeikite pasivaikščioti! Draugės kompanija jums, ko gero, tik trukdytų. Viena sėdėdama ant suoliuko judrioje vietoje jūs netrukus kalbėsitės su kokiu nors vyriškiu. Nepatiko? Atsiprašykite ir pereikite į gretimą parką. Geriausia vieta pažinčiai – gatvė, parduotuvė ar visuomeninis transportas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Nesitikėkite rasti gyvenimo palydovą kurorte ar restorane.

Todėl neverta branginti pažinčių, užsimezgusių šiose vietose. Jei nenorite pasijausti pamesta, perimkite iniciatyvą: palikite vyrą anksčiau, nei jis spėjo palikti jus.

6. Nereikalaukite begalės brangių dovanų ir prabangių pokylių.

Vyras greitai pastebės, kad jūs stengiatės jį išnaudoti, todėl ims su jumis elgtis kaip su prostitute ir bus teisus. Jei vyras vertina moterį, jis savarankiškai tai išreikš materialia forma.

7. Neapkalbėkite buvusiųjų.

Visų pirma tai kiauliška, nes ankstesnįjį jūs pasirinkote pati, gal net mylėjote. Visų antra jūs parodote, jog nesugebate susirasti tinkamo palydovo. Be to, naujasis pažįstamas pagalvos: "Po kiek laiko ji pils paplovas ir ant manęs. Reikia kuo greičiau su ja išsiskirti".

REKLAMA

8. Greitas įsižeidimas - tai smulkmeniškumo atmaina, kuri nieko nepuošia.

Nesikivirčykite kiekviena pasitaikiusia proga. Jei jūs viską išpučiate, nekalbate prasikaltus vyrui, tuomet sukeliate tik pasibjaurėjimą jumis. Toks jūsų elgesys vyrą paskatins pagalvoti apie skyrybas.

9. Kažkada kelias į vyro širdį ėjo per skrandį.

Šiandien parduotuvėje galima įsigyti pusfabrikačių ir pačiam pasišildyti. Kelias į vyro širdį eina per jo protą. Jei tarp jūsų su vyru bus didelis intelektualinis skirtumas, jam pasidarys nuobodu su jumis. Taip dažnai pasitaiko, kai moteris pasitenkina namų šeimininkės role. Skaitymas yra geriausias būdas palaikyti gerą formą.

10. Galvokite, ką kalbate.

Neverta vyro perkrauti grynai "moteriškais" pasakojimais apie savo vaikus, gimines, darbą ir maisto gaminimą. Žmogui turi būti įdomu jūsų klausytis. Tačiau jei vyras prisiekinėja, kad jis pailsi klausydamasis jūsų - plepėkite kiek tinkama!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų