REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kai merginos nusprendė į Radži širdį patekti per skrandį, Ruslanas Bolgovas gelbėjo nuo apnuodijimo.

Kai merginos nusprendė į Radži širdį patekti per skrandį, Ruslanas Bolgovas gelbėjo nuo apnuodijimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau šiandien vakare, tiesioginiame LNK eteryje, vėl išvysite Radži, besirenkantį sau tobulą nuotaką. Vaikino kriterijai – griežti. „Mano išrinktajai vieno talento nepakaks. Noriu, kad ji ir šoktų, ir dainuotų, ir gerai mane maitintų. Juk prasta žmona, jei vyrą valgydina neaiškia putra“, – sako Radži.

REKLAMA

Svajonių jaunikis prisipažįsta: maistui jis – išrankus, todėl visko, ką vienoje iš rungčių pagamino „Radži ieško žmonos“ dalyvės, pirmas ragauti nesiryžo. Ir Radži, ir dėl jo širdies kovojančios panelės atvyko į svečius pas garsų šefą Ruslaną Bolgovą. Virtuvės profesionalas paragavo visus merginų patiekalus ir nusprendė, ką Radži valgys ir ko ne.

„Nesinorėjo, kad svajonių jaunikis apsinuodytų“, – sakė Ruslanas Bolgovas. Iš tikrųjų paragavęs kai kurių panelių sukurtų kulinarijos šedevrų, virėjas susiraukė. Kai kurių patiekalų išvaizda irgi nebuvo pavyzdinga. „Radžiui valgyti leidau tik tai, kas atrodė patraukliai ir malonino gomurį“, –  sakė Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA

Galų gale Radžiui buvo patiekti tik keturi patys geriausi patiekalai. Tarp jų atsidūrė ir itin primityvūs studentiški makaronai su sūriu ir kečupu. Ruslanas savo pasirinkimą argumentavo taip: „Tai – saugus patiekalas. Nėra nei vieno ingrediento, nuo kurio gali pasidaryti bloga. O aš, visokių marmalų prisiragavęs bandomasis triušis, skrandyje jaučiu kažką nemalonaus. Radžiui tai negresia!“.

Makaronai su sūriu Radžiui irgi patiko. Tačiau jį itin nuvylė šio patiekalo autorė. Ką blogo padarė toji mergina, sužinosite netrukus.

Realybės šou „Radži ieško žmonos“ – jau šiandien, 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų