REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas sukritikavo komandos  trenerį Jose Mourinho. „Karališkojo  klubo“  vadovas viename interviu Ispanijos žiniasklaidai pasakė, kad portugalas pamiršta, kokią komandą jis treniruoja ir, kad yra „Real“ klubas Europos futbolo kontekste.

REKLAMA
REKLAMA

„Mourinho per vėlai suprato, kas yra Madrido “Real„ ir kokią reikšmę jis turi Ispanijoje. Portugalas dirbo Italijoje, Portugalijoje, Anglijoje, bet tai visai kita patirtis ir istorija. O va, “Real" klubas turi savo kultūrą ir mes suprantame ja.Tie, kurie į ją įsilieja iš kitur, nelabai supranta, kokia yra Madrido klubo aplinka.

Kai tik Mourinho pradėjo dirbti pas mus, jo egoizmas buvo didžiulis. Treneris nesuprasdavo, kaip sirgaliai gali nušvilpti savo komandos žaidėją ar juolab trenerį. Mourinho šiuo metu per daug giriasi, kokius klubus treniravo ir kas buvo kitose šalyse. Aš jam visą laiką sakau, kad pirmiausia yra Madrido „Real“, paskui - Madrido „Real“ ir tik po to - Madrido „Real“. Suprantate, toks yra mūsų klubo tikrasis atotrūkis nuo kitų ekipų",- sakė  F.Perezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų