REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos čempionų „Manchester City“ strategas Roberto Mancini teigia esantis visiškai ramus nepaisant to, kad „City“ per penkias naujojo „Premier“ lygos sezono rungtynes triskart sužaidė lygiosiomis, du sykius laimėjo, o antradienį lygos taurėje 4:2 nusileido Birmingemo „Aston Villa“ ekipai. Pirmą kartą vadovaujant italui, „Manchester City“ per ketverias rungtynes iš eilės nesugebėjo iškovoti pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiemet bus sunkiau nei pernai, bet mes ir vėl tapsime “Premier„ lygos čempionais. Visoms komandoms būna akimirkų, kai jos nežaidžia tokio futbolo, kokį sugeba demonstruoti. Rungtynės prieš “Aston Villa„ - puikus pavyzdys. Turime nusiraminti ir toliau sistemingai dirbti savo darbą.“ - teigia R.Mancini.

REKLAMA

Šiame sezone „City“ dar nei vienose rungtynėse savų vartų neišsaugojo „sausų“, tačiau R.Mancini dėl to nesijaudina. Specialisto manymu, įtakos klaidoms gynyboje turėjo vasarą vykęs Europos čempionatas, dėl kurio kai kurie žaidėjo gerokai vėliau nei planuota atvyko į treniruotes. Taip pat prireikė laiko, kol prie komandos žaidimo stiliaus prisitaikė paskutinę vasaros perėjimų lango dieną atvykę Maiconas ir Matija Nastastičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Priešsezonio metu nedirbome pagal planą, trūko gynėjų. Vis dėlto, nepasakyčiau, kad mūsų startas yra labai prastas, praleidome tik dviem įvarčiais daugiau nei tokiu pat metu praėjusiame sezone.“ - teigia italas.

„Kasmet sustiprėja ir tokios komandos kaip “Fulham„, “Sunderland„, “Stoke City„, taigi darosi vis sunkiau rinkti taškus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų