REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis „Formulės-1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris po šio sezono veikiausiai baigs savo karjerą. Pranešama, kad „Mercedes“ atsisveikins su 43 metų vokiečiu, o vietoj jo į komandą bus kviečiamas šiuo metu „McLaren“ bolidą vairuojantis 27 metų britas Lewisas Hamiltonas, rašo laikraštis „Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mercedes“ komandos vadovas Rossas Brawnas ketvirtadienį BBC televizijai kalbėjo: „Michaelis buvo komandai didelis laimėjimas ir jis mums išties labai daug padėjo.“

REKLAMA

2008 metų pasaulio čempionas L. Hamiltonas „McLaren“ garbę gina nuo 2007 metų. „Mercedes“ komanda jam nebus svetima – 2005 metais laimėjo „Formulės 3“ serijos lenktynes.  Su kitu „Mercedes“ pilotu Nico Rosbergu jis draugauja dar nuo tų laikų, kai lenktyniaudavo rečiau.

Lewisas Hamiltonas (nuotr. SCANPIX)Lewisas Hamiltonas (nuotr. SCANPIX)

„Tris metus dirbau su „Mercedes“ komanda, kurie, deja, sporto prasme nesusiklostė taip, kad mes norėjome. Linkiu Lewisui visa ko geriausia, o visai komandai – sėkmės, dėl kurios mes visi daug stengėmės. Dabar tiesiog sutelksiu dėmesį į artimiausias rungtynes“, - kalbėjo pats M. Schumacheris.

REKLAMA
REKLAMA

Sugrįžęs į „Formulę-1“ M. Schumacheris per trejus metus su „Mercedes“ komanda pasiekė nedaug. Vokiečiui tik šiais metais pavyko užlipti ant prizininkų pakylos – užėmė trečiąją vietą Valensijoje vykusiose lenktynėse.

Pastaruoju metu vis dažniau buvo klausiama, ar legendinis pilotas dar tinkamas lenktyniauti trasoje. Vokietis dažnai patenka į avarijas, o paskutinį kartą Singapūre jis tiesiog atsitrenkė į „Toro Rosso“ ekipos polito Jeano Erico Vergne bolidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų