REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniuje atidarytą modernų kovos menų centrą „Smauglys“ vienas pirmųjų išmėgino sostinės meras Artūras Zuokas. Jis prisiminė praeityje lankytas dziudo treniruotes ir parodomojoje kovoje susigrūmė su daugkartiniu Lietuvos dziudo čempionu Radvilu Matuku.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuos įgūdžius, kuriuos turi, pasirodo, visuomet galima atkurti. Man nemažai teko treniruotis dar mokyklos laikais ir tuomet, kai tarnavau sovietų jūrų laivyne. Bet pastaraisiais metais buvau apleidęs šį pomėgį, smagu, kad yra klubas, kuris man jį grąžino“, – sakė A. Zuokas.

REKLAMA

Meras gavo dovanų VIP klubo kortelę ir patikino, kad dabar dažniau čia užsuks: „Šis klubas yra puikus: daug erdvės, gerai įrengtas, puikūs kovotojai, treneris tikras rytų kovos menų fanas. Manau, šiame klube treniruosis daug mūsų jaunimo.“

Į klubo atidarymą ketvirtadienį susirinko sausakimša salė žiūrovų, o sportininkų amžius įvairus – nuo pačių mažiausių iki suaugusiųjų. Klubo vadovas ir treneris – buvęs kovotojas Ričardas Piepolis.

REKLAMA
REKLAMA

Kovos menų centre – modernios rūbinės, dušai, pirtis, treniruočių salės. Klubas mokys vaikus ir suaugusiuosius keturių kovos stilių: dziudo, brazilų džiudžitsu, karatė šotokan ir MMA (mišrios kovos).

TAIP PAT SKAITYKITE:

Moderniausio Lietuvoje kovos menų klubo atidaryme varžėsi ir A. Zuokas

Po vienu stogu – kelios kovos menų šakos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų