REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kažkodėl pernelyg dažnai būna taip, kad jeigu mergina nuostabiai atrodo iš nugaros, tai į jos veidą geriau jau nežiūrėti – kad nenusiviltum ir nesusigadintum nuotaikos. Tai ir nežiūrėsime. Užtai įdėmiai išstudijuosime nugarą.

REKLAMA
REKLAMA

1. Veneros duobutės.

Tai tie du įdubimai ant jos nugaros, truputį aukščiau užpakaliuko. Vieni tvirtina, kad Veneros duobutės liudija, neva jų šeimininkė yra ypač gerai sutverta gimdyti vaikus. Kiti sako, kad tokias duobutes turinti moteris neabejotinai gali patirti daugybinius orgazmus, na, o dar treti labai ūkiškai pasisako, kad ši kūno dalis puikiai tinka kaip padėkliukas drėgnam alaus bokalui pastatyti. O iš tiesų tokios duobutės tėra nulemtos anatominių ypatybių ir nieko konkretaus žmogui nelemia. Greičiausiai ir Tu pats tokias turi.

REKLAMA

2. Nugaros masažas – jaudinantis dalykas

Tikrai taip: pasirodo, masažuojant nugarą moteris jaudinama fiziologiniu lygmeniu. Ypač paveikus juosmens srities masažas – nuo jo padidėja viso kūno jautrumas.

3. Didelis biustas – skaudanti nugara.

Didelė (ypač – dirbtinai padidinta) krūtinė pakeičia kūno svorio centrą, todėl moteriai tenka kur kas stipriau įtempti apatinės nugaros dalies raumenis. Kai kurios moteriškės apskritai drovisi šios gamtos dovanos ir vaikšto susirietusios, pakumpusios – nuo to nugara kenčia dar labiau. Tiesa, dalis terapeutų tvirtina, kad iš principo be didesnių problemų galima „nešioti“ kokius tik nori krūtinės apvalumus – tereikia stengtis išsaugoti taisyklingą laikyseną ir palaikyti nugaros raumenų tonusą.

REKLAMA
REKLAMA

4. Nugara ir aukštakulniai – ne kažin koks duetas.

Jeigu rinkdamasi batus ji galvotų ne kažkuo kitu, o nugaros smegenimis, tai nė akies krašteliu nežvilgtelėtų į aukštakulnius. Kuo aukštesni bato kulnai, tuo labiau pasislenka jau minėtasis svorio centras, taigi, padidėja apkrova nugaros juosmens sričiai. Tarpslanksteliniai diskai taip pat stumiami į jiems nepatogią padėtį – ir nugarą vėl ima skaudėti...

5. Plaukimas krauliu nugara – puikiausias būdas sutvirtinti krūtinės raumenis.

Šiaip jau plaukiojimas apskritai yra labai naudingas, o merginoms pravers ir estetiškai: krūtinė gal ir nepadidės, užtai tvirčiau laikysis ir sustangrės. Nagi, jau seniai judviem metas traukti į baseiną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų