REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijos futbolo rinktinės ir Romos „Lazio“ puolėjas Miroslavas Klose trečiadienio mače su  „Napoli“ ekipa buvo atsidūręs diskusijų centre. Esant lygiam rezultatui 0:0, puolėjas po pakelto kampinio ranka pelnė įvartį. „Napoli“ komandos žaidėjai ėmė įrodinėti arbitrui, kad „Lazio“ futbolininkas specialiai ranka pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau  teisėjas buvo nusprendęs užskaityti vokiečio smūgį.

REKLAMA
REKLAMA

„Lazio“ futbolininkai vienu tarpu neleido pasiaiškinti įvartį įmušusiam žaidėjui su arbitru, tačiau vėliau paleido M.Klosę ir šis  rungtynių teisėjui pasakė, kad ranka pasiuntė kamuolį  į vartus. Smūgis nebuvo užskaitytas.

REKLAMA

Už kilnų vokiečio gestą dėkojo tiek „Napoli“, tiek „Lazio“ komandų sirgaliai, o pats mačas vėliau baigėsi „Napoli“  klubo pergale rezultatu 3:0.

Prieš keletą metų M.Klose Vokietijoje vaidindamas uždirbo 11 metrų baudinį, tačiau jo tuometinis Miuncheno „Bayern“ žaidėjas nerealizavo. Futbolininkas pasakė arbitrui, kad suvaidino pražangą ir paprašė varžovams paskirti laisvą smūgį.

M.Kloses vaidyba mače su  „Napoli“ -  vaizdo įraše.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų