REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Minint pasaulinę turizmo dieną, miesto meras Artūras Zuokas susitiko su  viešbučių, restoranų, kelionių agentūrų atstovais ir aptarė naujas turizmo verslo sritis bei turistų srautus Vilniuje. Susitikimo metu buvo užsiminta ir apie naujus grandiozinius statybų projektus.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo metu meras teigė, kad Vilnius turi būti ne tik patraukus kultūrinis centras, bet ir pritraukti sporto turistus.

REKLAMA

A. Zuoko užmojai ir šį kartą nemenki: meras teigė, kad sostinei būtinas naujas futbolo stadionas. „Toks projektas sostinei būtų naudingas siekiant pritraukti daugiau sporto turistų, juk žinome, kiek sirgalių traukia į varžybas paskui savo mėgiamas komandas. Žinoma, svarbu, kad futbolo stadionas atitiktų FIFA reikalavimus“, – kalbėjo A. Zuokas.

Meras susitikimo metu parodė naują ekstremalaus sporto centro projektą. Šis centras galėtų būti įkurtas prie „Siemens“ arenos. Mero teigimu, šios vietos žemė yra savivaldybės nuosavybė, o šiuo metu ten įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, kurią planuojama perkelti po žeme.

„Tokį centrą turi Talinas ir Helsinkis ir ši idėja šiuose miestuose pasiteisino. Skaičiuojame, kad įrengti tokį centrą galėtų kainuoti apie 6 mln. litų, tai labai padori kaina“, – kalbėjo meras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų