REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimoji „Microsoft“ operacinė sistema asmeniniams kompiuteriams „Windows 8“ rinkai bus pateikta dar ne visiškai paruošta, susitikime su „Intel“ darbuotojais pareiškė bendrovės vadovas Paulas Otellinis.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas susitikime su „Intel“ padalinio Taivane darbuotojais P. Otellinis pareiškė, kad „Windows 8“ pateikimas rinkai, numatytas spalio 26 dieną, įvyks anksčiau nei bus visiškai užbaigtas naujosios OS kūrimo darbas. Jo teigimu, „Microsoft“ teks tobulinti savo operacinę sistemą jau prasidėjus jos pardavimams.

REKLAMA

Apie tai, remdamasi susitikime su „Intel“ vadovu Taivanyje dalyvavusiu šaltiniu, pranešė naujienų agentūra „Bloomberg“.

P. Otellinis sakė, kad „Windows 8“ dar turės būti pagerinta, tačiau šios OS išleidimas dar iki jos visiško paruošimo darbui esąs „teisingas žingsnis“, ir „Microsoft“ turi teisę tobulinti naująją sistemą jau po jos pateikimo rinkai.

Paprastai prie naujų „Microsoft“ operacinių sistemų versijų pereinančios įmonės jas savo kompiuteriuose ima diegti tik sulaukusios pirmojo aptiktų klaidų ir pataisų rinkinio (Service Pack 1), kuris dažniausiai pasirodo praėjus metams po OS išleidimo, pateikimo.

Kai kurie ekspertai perspėja, jog  skubėjimas išleisti „Windows 8“ ir jai skirtų taikomųjų programų neišbaigtumas kelia pavojų, jog „Microsoft“ gali užlipti ant to paties grėblio: esą „Windows 8“ gali sulaukti „Windows Vista“ likimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų