REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos pareigūnai kritiškai vertina Kaune nuskambėjusią istoriją apie dvi pagrobtas paaugles, kurias miške surado policijos tarnybiniai šunys.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnai nenoriai komentuoja istoriją apie dvi pagrobtas paaugles. Pirminiais duomenimis, dvi paauglės dingo praėjusį penktadienį Kaune. Tą dieną vyriškis paskambino į policiją ir pranešė matęs, kaip Vilijampolės mikrorajone į automobilį „Mercedes Benz“ jėga įsodintos dvi paauglės,

REKLAMA

Vėliau į policiją kreipėsi ir mergaičių tėvai.

Penktadienį buvo pakeltos didelės policijos pajėgos. Dvi dešimtys pareigūnų su tarnybiniais šunimis ieškojo mergaites. Viena jų turėjo mobilųjį telefoną, pagal kurį nustatyta jų buvimo vieta.

Mergaitės rastos Petrašiūnų miške. Nors mergaitės sakė buvusios surištos, o paskui išsivadavusios, pareigūnai nenoriai tai komentuoja.

Kauno policijos atstovas Kęstutis Kasciukevičius portalui Balsas.lt sakė, jog kol kas aiškinamos aplinkybės, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, jis gali būti perkvalifikuotas.

Policijos pareigūnai, kurie dirba jau daugiau nei 30 metų teisėsaugos srityje, teigia, jog Lietuvoje žmonės dar negrobiami: „Jeigu mergaitės būtų pagrobtos nusikaltėliai jų nepaleistų, prašytų išpirkos arba bent jau padarytų ką nors“.

Neseniai Kauno pareigūnai gelbėjo dvi nusižudyti mėginusias mergaites.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų