REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Kaune rengiamas Lietuvos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto posėdis. Jame bus paskelbta, kas vadovaus Lietuvos nacionalinei vyrų rinktinei.

REKLAMA
REKLAMA

Nors oficialių kandidatų keturi – Kęstutis Kemzūra, Rimas Kurtinaitis, Tomas Pačėsas ir Jonas Kazlauskas, tačiau būtent bronzą su šalies komanda Sidnėjaus olimpiadoje laimėjęs J. Kazlauskas žiniasklaidoje įvardijamas aiškiu favoritu vėl treniruoti nacionalinę ekipą.

REKLAMA

Federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas dar nenorėjo įvardinti naujo stratego, tačiau ir nepaneigė, kad juo taps J. Kazlauskas.

„Turime išdiskutuoti vieną ar kelis žmones, su kuriais greitu metu turime pasiekti susitarimą, nes prasideda ir kitų metų planavimas, reikalinga trenerio nuomonė daugeliu klausimų. Tai nebus atidėliojama į ateitį. Papildoma informacija galėtų sukelti spekuliacijų bangą, tiesiog reikia palaukti, kol rytoj visi susirinks, išdiskutuos ir iš karto bus informacija paviešinta. Manau, kad čia visi Lietuvos krepšinio sirgaliai nujaučia“, – LRT Radijui teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų