REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos futbolui reikia pokyčių, o susidariusi padėtis turėtų paskatinti futbolo bendruomenę jiems susitelkti, mano vidaus reikalų ministras Artūras Melianas.

REKLAMA
REKLAMA

„Akivaizdu, kad futbolui iki šiol buvo skiriamas nepakankamas dėmesys, todėl būtina imtis priemonių, kad situacija pasikeistų į gerąją pusę. Futbolui reikia ir gerų mokyklų, ir stadionų, ir pergalių, tačiau dar labiau - susitelkusios ir pokyčiams pasiruošusios bendruomenės. Todėl raginu trenerius, sportininkus ir visus futbolo simpatikus susitelkti bendram darbui, o ne stebėti futbolo padėtį iš šono“, - antradienį išplatintame pranešime teigia ministras A. Melianas.

REKLAMA

Vertindamas paskutinius įvykius, susijusius su Lietuvos futbolo federacija (LFF), vidaus reikalų ministras pabrėžia, jog valstybės institucijos negali kištis į LFF savivaldą, tačiau tikimasi, kad Lietuvos futbolo bendruomenė šioje situacijoje ras tinkamiausią išeitį ir konstruktyviai išspręs visas problemas.

Tuo tarpu pabrėžiama, kad valstybės politiką kūno kultūros ir sporto srityje formuojanti Vidaus reikalų ministerija yra atvira pasiūlymams ir pagal savo kompetenciją pasiruošusi padėti futbolo bendruomenei prikelti šią sporto šaką Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš, kaip ir daugelis Lietuvos žmonių, esu už skaidrų ir gerą futbolą. Neabejoju šios sporto šakos perspektyvomis ir tikiu, kad pas mus atvažiuos žaisti ir “Chelsea„, ir “Real„, ir “Milan", - sako A. Melianas.

ELTA primena, kad LFF prezidentas Julius Kvedaras nuo einamų pareigų pusei metų buvo nušalintas rugpjūčio 30 dienos Kauno miesto apylinkės teismo sprendimu, tačiau pirmadienį Kauno apygardos teismas patenkino J. Kvedaro skundą dėl galimai neteisėto nušalinimo nuo pareigų ir grąžino į buvusias pareigas.

62 metų J. Kvedaras Kauno apylinkės teismo sprendimu nuo LFF pareigų buvo nušalintas dėl įtariamų, kad galėjo praturtėti pasisavindamas Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) Lietuvai skiriamus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų