REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukčius, naudodamasis padirbtais dokumentais, pagrobė iš saugyklos milijonus, prikausiusius Rusijos Dūmos deputatui Michailui Slipenčiukui. Vagišius net nevengė sekimo kamerų, - praneša portalas lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Portalui pavyko gauti pačios garsiausios 2011 metų vagystės vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip tūlas Pavelas Makarovas apgavęs Rusijos banko „Sberbank“ apsaugą nukeliavo iki saugyklos ir pagrobė 20 milijinų eurų, kurių pasigesta tik tuomet, kai jų atsiimti atėjo tikrasis pinigų šeimininkas.

REKLAMA

Portalas išsiaiškino, kad šis nusikaltimas susijęs su Ukrainoje praėjusių metų pavasarį įvykdytu pasikėsinimu nužudyti verslininkę Tatjaną Balzamovą, kuri minėtus, sukčiaus pagrobtus, pinigus iš Rusijos Dūmos deputato esą gavo savo projektui įgyvendinti. Deputatas M. Slipenčiukas teigia tiek ir težinąs, o T. Balzamova, anot žiniasklaidos, ketino susitarti dėl rusiškų dujų tranzito. Dėl to ji esą anksčiau susipažino su kažkokiu neva čečėnu Ruslanu, kuris prisistatė asmeniu, turinčiu artimų pažinčių koncerno GAZPROM vadovybėje. Būtent tas neva čečėnas esą ir pasiūlė verslininkei, kad įrodytų savo ketinimų rimtumą, įdėti saugyklą dvidešimt milijonų eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau T. Balzamova esą buvo išviliota į Ukrainą, kur ją automobilyje bandė nušauti asmuo, turėjęs pristatyti „biznio damą“ tiesiai pas šios šalies prezidentą Viktorą Janukovičių. Moteris esą liko gyva tik todėl, kad užpuolikui dukart užsikirto pistoletas ir ji sugebėjo pabėgti. Abi bylos dabar sujungtos į vieną ir vykdomas tyrimas. Manoma, kad būtent tuos pačius milijonus ir pavogė aiškiai kamerų užfiksuotas P. Makarovu pasivadinęs individas, kuris iki šiol nerastas.

НОВОСТИ LIFE | NEWS - первый по срочным новостям















Смотреть на Lifenews.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų