REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Barcelona“ treneris Peppas Guardiola, kalbėdamas apie tuos laikus kuomet treniravo katalonų klubą, prasitarė, dėl kokių savybių ypač vertino argentinietį Lionelį Messį.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraščio AS teigimu, 41 metų futbolo specialistas visada rado bendrą kalbą su vienu geriausiu planetos futbolininku, nes L. Messi bet kurioje situacijoje mokėdavo išlikti kuklus ir sukalbamas.

„Lionelis yra ne tik futbolo genijus. Pirmiausia, jis žmogus, kuris turi ir gerų, ir blogų savybių. Messi visuomet buvo santūrus ir mokantis įveikti savo aroganciją. Jis yra daug pasiekęs futbole, tačiau to nedemonstruoja, niekam nepavydi,  o tik dirba savo darbą kantriai ir skrupulingai. Ir taip - kiekvieną dieną. Lionelis myli futbolą ir jam patinka laimėti. Aišku, būna ir skaudžių nesėkmių. Tačiau aš nei karto po rezonansinių “Barcelona„ pralaimėjimų negirdėdavau priekaištų iš Messio, o po įspūdingų pergalių nematydavau jo pasipūtusio. Jis ateidavo į stadioną ir plušėdavo taip, lyg nieko ir nebūtų įvykę“, -  pasakojo buvęs „Barcelona“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų