REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį LNK televizijos žiūrovai turėjo galimybę stebėti jau antrąją pramoginio šou „Radži ieško žmonos“ laidą, kurioje netrūko intrigų ir staigmenų.

Šeštadienį LNK televizijos žiūrovai turėjo galimybę stebėti jau antrąją pramoginio šou „Radži ieško žmonos“ laidą, kurioje netrūko intrigų ir staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kas sėsis ant karštųjų kėdžių ir kovos dėl išlikimo nusprendė Radžis ir pačios dalyvės: merginų sprendimu ant karštosios kėdės buvo pasodinta šou favorite laikoma Daiva, o šalia jos atsidūrė mažiausiai Radžiui patikusi naujokė Barbara.

REKLAMA

Ši mergina, surinkusi mažiau negu 200 žiūrovų balsų ir turėjo palikti projektą vos tik apšilusi jame kojas. Tuo tarpu favoritė Daiva, gavusi daugiau kaip 1800 balsų pasiliko kovoti dėl Radžio širdies ir neslėpė savo džiaugsmo dėl išlikimo.

„Radži ieško žmonos” antroji laida (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)„Radži ieško žmonos” antroji laida: Daiva ir Barbara  (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Balsas.lt nusprendė iškart po laidos pakalbinti jau favorite tapusią Daivą.

Trumpai apibūdink save...

Aš esu Daiva iš Šilalės, šiuo metu gyvenu Vilniuje. Mano pomėgis – šokti, esu truputėlį ragavusi ir modelio duonos, o  šiuo metu mokausi psichologijos. Man 22-eji, pagal zodiako ženklą aš avinas, todėl esu labai užsispyrusi ir dėl savo tikslo einu iki galo, bet šiaip nors ir esu drąsi, bet tikrai jautri asmenybė.

REKLAMA
REKLAMA

Kai reikia – būnu labai drąsi, galiu eiti kiaurai, bet jeigu mane sugraudina – galiu ir apsiverkti, nes turiu tikrai jautrią, tyrą širdelę.

Negaili Radžiui komplimentųkuo jis tau patinka?

Man Radžis tikrai labai patinka – kaip vyras, vaikinas, sugyventinis, na tiesiog viskas viename. Kol nedalyvavau projekte – buvau kitokios nuomonės apie jį, o dabar, kai susipažinom ir bendraujam – kuo toliau, tuo labiau pradedu jį įsimylėti.

Jis žavus savo charakteriu, yra charizmatiškas, dainuoja, šoka, figūra ir oda – ideali, turi gražiai apžėlusią krūtinę, akys mėlynos – na, tiesiog mano idealas, gražus čigoniukas, Lietuvoje tokių daugiau tikrai nėra. Jis ne toks, kaip kiti – jis iš vaikų namų, vienintelis tiek pasiekęs Lietuvoje. Kiti tokio amžiaus vaikinai geria, narkotikus vartoja, nieko nesiekia, o štai mano Radžiukas – viską pasiekė pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar jis atsako į tavo jausmus?

Aš jaučiu jo simpatiją man, jis man tai sakė, ir per televiziją parodė, kad man simpatizuoja, kad patinku. Aš manyčiau, kad jis yra už mane, nes kitos nevertina jo meilės taip, kaip aš.

Ar nebijai iškristi?

Aš nebijau, dar neiškritau, turiu daug gerbėjų ir per tokį trumpą laiką surinkau tikrai nemažai balsų (pasodinta ant karštosios kėdės Daiva surinko daugiau kaip 1800 palaikančių ją žiūrovų balsų,red. past.), todėl esu labai patenkinta ir laiminga, vėl grįšiu į dvarą pas savo Radžiuką. Iškristi nebijojau, nes jaučiau, kad išliksiu, girdėjau kalbas, kad už mane daug kas balsuos.

REKLAMA

Ką manai apie Indiją, kuri ryžtingai nusiteikusi suvilioti Radžį?

Jeigu būčiau ant karštosios kėdės sėdusi su Indija, tai irgi nebūčiau bijojusi iškristi. Ji labai visoms neįtinka, o man tai šiaip ji visai patinka kaip asmenybė, nes su ja galima paprikolinti, bet šiaip ji nėra rimta, tik šneka ir nusipeza.

Kuo toliau žavėsi Radžį?

Nebūsiu kažkokia veidmainė, kaip Indija, neužsidėsiu sau kaukės, išliksiu tokia, kokia esu, bet kuo toliau, tuo labiau save išryškinsiu, kad Radžis tikrai galvotų – oooo, Daiva, mano mylimiausia mergaitė, ji bus mano princesė.

REKLAMA

Kaip pasikeistų tavo gyvenimas, jei laimėtum?

Aš su juo norėčiau sukurti tokią ateitį, kad galėtume padėti vaikų ir senelių namams, bažnyčioms. Labai myliu gyvūnus, jis irgi myli šuniukus, todėl galėtume kartu padėti tiems, kuriems reikia pagalbos.

Kam tuos aukso kalnus išleisti be reikalo, jeigu gali padėti tiems žmonėms ar gyvūnėliams, kuriems tikrai to reikia.

Kaip manai, ką tu pati gautum iš Radžio?

Man iš jo tereikia tyros meilės, karštų bučinių ir gero sekso – man daugiau tikrai nieko nereikia.

Kaip seksis Daivai ir kitoms dalyvėms toliau kovoti dėl Radžio širdiespamatysite jau šį šeštadienį, 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų