REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos Tambovo srityje pamestos mažylės motina pasirodė esanti 19-metė studentė. Mergina nusprendė atsikratyti kūdikiu, vos tik jį pagimdė.

Rusijos Tambovo srityje pamestos mažylės motina pasirodė esanti 19-metė studentė. Mergina nusprendė atsikratyti kūdikiu, vos tik jį pagimdė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Du vienos Tambovo srities vidurinės mokyklos moksleiviai išgelbėjo ką tik gimusį kūdikį, kurį motina paliko mirčiai miške.

REKLAMA

Vaikai vaikštinėjo Mičiurinsko miesto pakraštyje ir išgirdo kūdikio verksmą, sklindantį iš čia pat esančio miško. Paėję keletą metrų, moksleiviai pamatė mažylį, gulintį ant plikos žemės ir vos pridengtą drabužėliais.

Paaugliai nuskubėjo į gyvenvietę pranešti apie radinį. Atbėgę suaugusieji nuvežė kūdikį į ligoninę ir pranešė policijai.

Jaunuoliai, kurie rado ir išgelbėjo miške paliktą nuajagimę (nuotr. lifenews.ru) (nuotr. SCANPIX)Jaunuoliai, kurie rado ir išgelbėjo miške paliktą naujagimę (nuotr. lifenews.ru)

Apžiūrėję vaiką medikai priėjo išvadą, kad mažylė atėjo į šį pasaulį ne daugiau kaip prieš tris valandas, tad mama, palikusi mergaitę, iki šiol galėjo būti gyvenvietėje.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo patikrintos visos moterys, gyvenančios rajono teritorijoje, kurios buvo moterų konsultacijų įskaitoje kaip būsimos mamos.

„Paieškos metu pavyko rasti liudininką, kuris papasakojo, jog padėjo pasiekti namus jaunai merginai, kuri prašė pagalbos. Vyras nurodė adresą, – pranešė Tambovo srities teisėsaugos institucijų atstovai. – Tame name gyvena 19 metų studentė, kuri mokosi vienoje Mičiurinsko aukštojoje mokykloje.“

Pasirodo, mergina slėpė nuo tėvų, kad yra nėščia, o kai prasidėjo sąrėmiai, ji nusprendė nesikreipti į gydytojus. Studentė išėjo į miško juostą, kuri yra netoli namų, ir pagimdė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Palikusi naujagimę ant žemės, ji  išėjo iš miško ir paprašė praeivio padėti nusigauti iki namų. Dabar jauna mama ir dukrytė yra ligoninėje.

Mergina atgailavo ir jau pareiškė, kad nori susigrąžinti mažylę. Nepaisant to, jai iškelta baudžiamoji byla pagal straipsnį „Palikimas pavojuje“, numatantį baudą iki 80 tūkstančių rublių arba laisvės atėmimą iki vienų metų.

Jauna mama gailisi pametusi dukrą (nuotr. lifenews.ru) (nuotr. SCANPIX)Jauna mama gailisi pametusi dukrą (nuotr. lifenews.ru)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų