REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ studijoje – skandalas. Du komisijos nariai atsisakė vertinti Gintarės Gurevičiūtės pasirodymą, išgirdę gydytojų prognozes. Medicinos diagnostikos ir gydymo centro gydytojas  prieš pusantrų metų traumą avarijoje patyrusiai Gintarei atvirai pasakė – dalyvaudama šokių projekte moteris gali nepataisomai pakenkti savo sveikatai. Gintarė neteko žado, bet nepasidavė komisijos spaudimui ir vis dėlto išėjo į šokių aikštelę. Vieną balą vietoj Nerijaus Juškos skyrė Vytenis Pauliukaitis, kitą – studijos žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Netruko ir daugiau netikėtumų. Du ketvertukai iš LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos narių sugniuždė tvirtą ir savimi pasitikinčią Jurgą Anusauskienę. Moteris po įvertinimo apsipylė ašaromis, šovė į lauką ir  prabėgo keletą šimtų metrų aplink Teatro areną. Jurgą papiktino ketvertas, gautas iš astrologės Palmiros Kelertienės.

REKLAMA

Tina piktinosi netylančiomis kalbomis apie jos kūną ir galimas grožio chirurgų intervencijas.

Žiūrovai studijoje kelis kart nušvilpė komisiją, ypač už žemus balus Renatai ir Vadimui bei Jurgai su Andriumi.

Prie projekto sekmadienį prisijungė dainininkė Liepa Mondeikaitė. Studijoje buvo pasveiktinas aukso medalį pelnęs irkluotojas Mindaugas Griškonis. Sportininkas pažadėjo įsilieti į „Kviečiu šokti“, kai tik išsigydys traumą. „Čia galėsite laikyti partnerę, o ne medinį irklą“, – šokių privalumais čempioną gundė Rūta Mikelkevičiūtė.

Komisija daugiausiai balų skyrė Aušrai Štukytei su Tomu Slausgalviu ir Katažinai su Dainiumi Dimša. Mažiausiai komisijos balų gavo Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai – atvirkščiai – daugiausiai balų davė komisijos nuskriaustai Jurgai su Andriumi. Mažiausiai skambučių sulaukė Tomas Eigertas su Nerile Senulyte. Jie ir turėjo atsisveikinti su projektu.

Galutinė rezultatų lentelė

1. Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus

2. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

3. Juozas Liesis ir Elena Leonova

4. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

5. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

6. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

7. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

8. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

9. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

10. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

11. Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų