REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniais savo karjeros metais brazilų futbolo legenda Ronaldo kovojo su antsvorio problema. Praėjusiais metais, kai „bucus pakabino ant vinies“, puolėjas kaip mat priaugo svorio ir tapo panašus į tikrą storulį.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdamas papildomo „spyrio į užpakalį“, triskart geriausiu pasaulio žaidėju išrinktas futbolininkas nusprendė dalyvauti viename televizijos realybės šou, kuriame garsūs žmonės, su kvalifikuotų specialistų pagalba, bando numesti vieną kitą kilogramą.

REKLAMA

Šeštadienį laidoje „Fantastico“ pasirodysiantis Ronaldo pripažįsta, kad jam „sunkiai sekasi kovoti su skaičiais“.

„Džiaugiuosi, kad dalyvauju šioje programoje, nes tai man bus papildomas impulsas numesti svorio. Galbūt, jei nebūčiau spaudžiamas visų tų, kurie žiūri televizorių ir man padeda, nesugebėčiau atsikratyti tų nelemtų kilogramų, - svarsto Ronaldo - Tegaliu pasakyti, kad dirbsiu labai sunkiai ir nepasiduosiu tol, kol nepasieksiu savo ūgiui rekomenduotinos svorio ribos.“

REKLAMA
REKLAMA

Vienas pagrindinių Ronaldo tikslų, per ateinančius tris mėnesius numesti tiek kilogramų, kad galėtų su tokiomis futbolo legendomis kaip Zinedinas Zidanas pasirodyti gruodį vyksiančiose labdaros rungtynėse.

Neoficialiais duomenimis, dukart pasaulio čempionas, kuriam iki šiol priklauso 2002 metų pasaulio čempionato metu pelnytų įvarčių rekordas (15), būdamas 1,83 metro ūgio šiuo metu sveria beveik 100 kilogramų.

Per savo karjerą 36-erių Ronaldo yra rungtyniavęs Eindhoveno PSV, „Barcelona“, Milano „Inter“, Madrido „Real“, „Milan“ ir San Paulo „Corinthians“ komandose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų